ΣΙΝΕ

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Και επίσημα προπονητής της Χέρτα Βερολίνου

Και επίσημα προπονητής της Χέρτα Βερολίνου είναι από χθες ο Οτο Ρεχάγκελ, ο οποίος επιστρέφει στους πάγκους μετά από σχεδόν δύο χρόνια.
Στα 74 πλέον χρόνια του ο πρώην τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας μιλώντας στην εφημερίδα «Bild» δήλωσε:
«Είμαι υγιής. Είμαι έτοιμος και νιώθω υπέροχα. Το νόημα στη ζωή μας είναι να δουλεύεις». Και συμπλήρωσε: «Η Χέρτα δεν είναι ένα πλοίο που έχει βουλιάξει, αλλά πρέπει να παραδεχθούμε ότι υπάρχει μια μεγάλη διαρροή. Αυτό που περιμένω από τους ποδοσφαιριστές είναι όρεξη για σκληρή δουλειά, σκληρή δουλειά, πειθαρχία και να με ακούν. Πείτε με έναν δημοκρατικό δικτάτορα».
-Η Στίβενεϊτζ, ομάδα της League One (γ' κατηγορία της Αγγλίας), έκανε τη μεγάλη έκπληξη στον 5ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας αφού απέσπασε την λευκή ισοπαλία απέναντι στην Τότεναμ στο «Λέιμεξ». Αυτή όμως δεν ήταν η μοναδική έκπληξη. Η Τσέλσι παραχώρησε με τα χίλια ζόρια ισοπαλία στην Μπέρμιγχαμ και η Αρσεναλ γνώρισε ταπεινωτική ήττα 2-0 από την Σάντερλαντ. Αυτή η ήττα των «κανονιέρηδων» φούντωσε τα σενάρια για αλλαγή στον πάγκο το καλοκαίρι και πρόσληψη του Γκουαρδιόλα (τελειώνει το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα) στη θέση του Βενγκέρ, που θα αναλάβει διοικητικό πόστο.
Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: