ΣΙΝΕ

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Μοντέλα βγήκαν στην πασαρέλα γυμνά!

Όπως τα γέννησε η μαμά τους βγήκαν τα μοντέλα της Robyn Coles στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοικτό, αλλά και με μία απορία: τι ακριβώς προτείνει η σχεδιάστρια για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι που μας έρχονται;
Η σχεδιάστρια δεν έντυσε, αλλά… έγδυσε τα μοντέλα, μεταξύ των οποίων ήταν και η Μις Ουαλία, Sophia Cahill, η οποία διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της!
«Ήταν πολύ σημαντικό για μένα να έχω μοντέλα σε όλα τα μεγέθη», είπε η Coles στους δημοσιογράφους, ενώ δεν δίστασε να παραδεχθεί πως η γυμνή πασαρέλα έγινε για να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας.
Η σχεδιάστρια τον πέτυχε τον σκοπό της, αφού η επίδειξή της έγινε είδηση ανά τον κόσμο, ξεπερνώντας τα σύνορα της Βρετανίας. Όσο για το τι προτείνει; Αν δεν το κατάλαβες ήδη, να βγεις στον δρόμο φορώντας μόνο… το καπέλο σου!
Πάντως, εγώ θα την απογοητεύσω την κυρία Coles… Η ιδέα της γυμνής πασαρέλας είναι κλεμμένη από τον Charlie Le Mindu –έναν από τους σχεδιαστές που επιλέγει η Lady Gaga- ο οποίος το 2010 έβγαλε τα μοντέλα του μόνο με μπότες, τσάντες και καπέλα…

Δεν υπάρχουν σχόλια: