ΣΙΝΕ

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Η απάντηση της Μενεγάκη στην πρόταση του Ελληνοαμερικανού σταρ του Χόλιγουντ!

Αμήχανα αντιμετώπισε η Ελένη Μενεγάκη το χθεσινό πρωτοσέλιδο της «Espresso» με τίτλο «Ο έρωτάς μου με την Ελένη» και τις απόκρυφες σκέψεις του άκρως γοητευτικού Ελληνοαμερικανού σταρ του Χόλιγουντ! «Ολες οι ηλικίες έχουν τη χάρη τους. Μη νομίζετε…» δήλωσε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια χαμογελώντας πονηρά.

«Η Ελένη Μενεγάκη με αφήνει άγρυπνο τη νύχτα» δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του στον Γιώργο Σατσίδη ο Theo James Taptiklis, πρωταγωνιστής της ταινίας «Underworld».
Ο εξαιρετικά γοητευτικός ηθοποιός, μάλιστα, ξεπερνώντας τις όποιες αναστολές του, δεν δίστασε να ζητήσει από τον δημοσιογράφο περισσότερες πληροφορίες για την προσωπική της ζωή.
«Θεωρώ ότι είναι η πιο σέξι Ελληνίδα. Θυμάμαι τότε που είχα έρθει, τον Ιούλιο, στην Αθήνα και την είδα σε επαναλήψεις στον Alpha… Εμεινα καρφωμένος στην τηλεόραση και τη χάζευα. Θα ήθελα πολύ να τη γνωρίσω από κοντά, γιατί είναι ο τύπος της γυναίκας που μου αρέσει. Είναι μια γυναίκα που όταν τη σκέφτεσαι, μένεις άγρυπνος τη νύχτα!» δήλωσε ο Theo για την «καυτή» Ελένη Μενεγάκη.
Ο Γρηγόρης Γκουντάρας, συνεργάτης της Ελένης, μετέφερε χθες on air στην παρουσιάστρια τα λεγόμενα του ηθοποιού. Συγκεκριμένα, διάβασε από την «Espresso» αποσπάσματα από τις δηλώσεις του νεαρού ηθοποιού. Εκείνη αρχικά το αντιμετώπισε μουδιασμένη, ενώ έσπασε τον πάγο λίγα λεπτά αργότερα μετά τα σχόλια των συνεργατών της.
«Θα σου πω για ένα άλλο καυτό αγόρι…» είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας στην Ελένη. «Μη μου πεις, θα ενημερωθώ από τα εξώφυλλα των εφημερίδων» απάντησε όλο νόημα η παρουσιάστρια. «Πώς να το δω, ρε παιδιά; Ντρέπομαι να το κοιτάξω το παλικάρι. Είναι μωρό παιδί…» σχολίασε αρχικά η παρουσιάστρια, για να δώσει εκ νέου πάσα στον Γρηγόρη.
«Εχεις μείνει ποτέ εσύ άγρυπνος, βρε Γρηγόρη; Μόνο όταν επιμελείσαι τα βίντεο που παίζουμε μένεις ξάγρυπνος. Είδες πως τα best-off πιάνουν τόπο;».
Στη συζήτηση μπήκε και η δημοσιογράφος Σοφία Χουντάση, για να ενημερώσει ότι ο νεαρός ηθοποιός σε ένα μήνα έρχεται στην Ελλάδα, και φυσικά δεν μπορούν να μην τον καλέσουν στην εκπομπή. «Ολες οι ηλικίες έχουν τη χάρη τους. Μη νομίζετε…» απάντησε η Ελένη χαμογελώντας πονηρά!
Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: