ΣΙΝΕ

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Αν είναι δυνατόν! Σύζυγος ηθοποιού γυμνή στο κρεβάτι με τον ανήλικο ανιψιό της!

Αν είναι δυνατόν. Το είδαμε κι αυτό!!!!
Η σύζυγος του γνωστού ράπερ και ηθοποιού Ice– T, Coco ανέβασε στο Twitter της μιας φωτογραφία που τη δείχνει ξαπλωμένη ολόγυμνη στο κρεβάτι της και δίπλα της να κοιμάται ο μόλις λίγων μηνών ανιψιός της!!!!
Η γυναίκα πραγματικά δεν υπάρχει!!!!! Με το που ανέβασε τη φωτογραφία σήκωσε κύμα αντιδράσεων και αναγκάστηκε να την βγάλει άρον άρον.
Φαίνεται της Coco της χτυπάει το βιολογικό της ρολόι και είπε να το δείξει και με έναν περίεργο τρόπο στους θαυμαστές της.
Άλλωστε και στο reality που πρωταγωνιστεί είχε πάει στο γιατρό γιατί έβλεπε αλλαγές στο σώμα της και νόμιζε ότι είναι έγκυος. Δυστυχώς για εκείνη, απλά έχει υψηλή πίεση. Ο πελαργός δεν της χτύπησε την πόρτα και από ότι φαίνεται η κοπέλα έχει λαλήσει.
Πώς αλλιώς να εξηγήσουμε την απόφασή της να μας βγάλει φάτσα φόρα το χυμώδες κορμί της, δίπλα στο βρέφος που κοιμάται αμέριμνο;
Πάντως του μικρού η Coco του έχει μεγάλη αδυναμία. Σε έξοδό τους με τη μαμά του μικρού τη συνέλαβε ο φακός να του δίνει συνεχώς φιλιά στο στόμα και να το πνίγει στις αγκαλιές.
Μάλιστα μέσα στο στενό κόκκινο φόρεμά της, φαινόταν να ασφυκτιά, με τις καμπύλες της να τονίζονται προκλητικά και να κάνουν τα ανδρικά βλέμματα να βλέπουν αστράκια!!!!
Άραγε η αδελφή της, τι της είπε γι΄ αυτή τη φωτογραφία. Κι αφού θέλει τόσο πολύ να γίνει μάνα, ας κάνει κάτι και ο σύζυγος βρε αδελφέ!!!!


Star

Δεν υπάρχουν σχόλια: