ΣΙΝΕ

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Europa League: Rubin Kazan – Ολυμπιακός 0-1 (video)

Σημαντικό βήμα πρόκρισης στους «16» του Europa League έκανε ο Ολυμπιακός, μετά τη μεγάλη επικράτηση με 0-1 επί της Rubin Kazan στη Μόσχα. Ο Fuster, με γκολ στο 71΄ ήταν ο σκόρερ της αναμέτρησης, με τον Carroll, ωστόσο, να αναδεικνύεται στον μεγάλο πρωταγωνιστή του αγώνα.
Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν δυνατά στο παγωμένο «Luzhniki» και από την αρχή έδειχναν ότι διατηρούσαν τα ηνία του παιχνιδιού.
Βέβαια, δεν εκμεταλλεύτηκαν τις όσες ευκαιρίες δημιούργησαν, με αποτέλεσμα η εκπνοή του ημιχρόνου να βρει τις δύο ομάδες στο 0-0, σκορ που δε συμβάδιζε με την μέχρι τότε αγωνιστική εικόνα του Ολυμπιακού.
Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε αισθητά, με τη Rubin να γίνεται απειλητική κατά διαστήματα και τον Ολυμπιακό να στερείται ανάσες. Ωστόσο, η συνέχεια ήταν συναρπαστική, με τον Fuster να βρίσκει δίχτυα στο 71΄ και να γράφει το 0-1 για τους «ερυθρόλευκους», ενώ λίγο πριν η κεφαλιά του Τοροσίδη εξουδετερώθηκε από το δοκάρι. Σε λιγότερο από ένα λεπτό, ο Megyeri πήρε το δρόμο για τα αποδυτήρια και ο Carroll που τον αντικατέστησε δεν μπορούσε να φανταστεί καλύτερο ντεμπούτο, καθώς απέκρουσε το πέναλτι που εκτέλεσε ο Natcho.
Η αναμέτρηση στιγματίστηκε από τον τραυματισμό του Mellberg, που συνοδεύτηκε από απώλεια μνήμης. Ο Σουηδός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του.
Γκολ:
Fuster 71΄
Οι συνθέσεις:
Rubin Kazan (Berdyev): Arlauskis, Kuzmin, Cesar Navas, Bocchetti Sharonov, Ryazantsev (Kasaev 83΄), Nemov, Karadeniz, Natcho, Valdez (Martins 81΄), Dyadyun (Ansaldi 46΄).
Ολυμπιακός (Valverde): Megyeri, Τοροσίδης, Mellberg (Παπάζογλου 33΄), Marcano, Holebas, Μανιάτης, Orbaiz, Makoun, Fuster (Carroll 74΄), Mirallas, Djebbour (Modesto 81΄).
Δείτε το video με το γκολ του Fuster στον αγώνα Rubin Kazan – Ολυμπιακός:
sportena

Δεν υπάρχουν σχόλια: