ΣΙΝΕ

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Σε κώμα ο πρίγκιπας της Ολλανδίας, Johan Friso

Ο πρίγκιπας της Ολλανδίας Johan Friso παλεύει για τη ζωή του, σύμφωνα με γιατρούς της Αυστρίας όπου και νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση όταν και παρασύρθηκε από χιονοστιβάδα την ώρα που έκανε σκι.
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση των γιατρών μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση της υγείας του και αν θα καταφέρει να ξεπεράσει το κώμα.

Προς το παρόν, η κατάστασή του είναι σταθερή μέσω μηχανικής υποστήριξης όπως δήλωσε η Βασίλισσα Βεατρίκη μετά την επίσκεψή της στο νοσοκομείο.
Η βασιλική οικογένεια παραμένει στο αυστριακό θέρετρο του Lech όπου παρασύρθηκε ο πρίγκιπας, ο οποίος να σημειωθεί πως δεν συγκαταλέγεται στους διαδόχους του θρόνου. Κοντά του βρίσκεται επίσης η σύζυγός του Mabel καθώς και οι δυο του κόρες ηλικίας έξι και πέντε ετών.
Ο Πρίγκιπας Friso έκανε σκι σε απομακρυσμένο σημείο στο βουνό -και όχι στις πίστες του χιονοδρομικού κέντρου- μαζί έναν φίλο του από την Αυστρία, όταν και θάφτηκε από χιονοστιβάδα κοντά στο Lech, όπου η ολλανδική βασιλική οικογένεια παραδοσιακά περνά τις διακοπές της το χειμώνα.
Zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: