ΣΙΝΕ

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Το παλάτι της Kim Kardashian, έχει ενοίκιο 40.000 δολάρια το μήνα!

Πριν από λίγο καιρό ένας φανατικός θαυμαστής της μπήκε κρυφά μέσα στο σπίτι και της έκοψε τη χολή. Μετά από αυτό λοιπόν η Kim Kardashian αποφάσισε να μετακομίσει αμέσως σε νέο παλατάκι στους λόφους του Μπέβερλι Χιλς.
Μετακόμισε λοιπόν η Kim στην καινούργια της έπαυλη που έχει έκταση 6.700 τετραγωνικά μέτρα και πληρώνει γι’ αυτήν ενοίκιο 40.000 δολάρια το μήνα!!!!
Το καινούργιο παλατάκι της Kim έχει έξι μπάνια και τέσσερις κρεβατοκάμαρες, έτσι βρε παιδί μου για να έχει άπλετο χώρο να φιλοξενεί τους φίλους της και την οικογένειά της, που παρεμπιπτόντως μένουν μερικά τετράγωνα πιο κάτω!!!!
Η αρχιτεκτονική και η διακόσμηση της έπαυλης είναι επηρεασμένη από την Ασία, ενώ κόβουν την ανάσα ο τεράστιος κήπος, αλλά και η εξωτερική πισίνα, όπου η Kim θα κάνει τα φημισμένα της pool party.
Τώρα η Kim Kardashian ελπίζει να είναι πιο ασφαλής, ενώ μετά την περιπέτειά της έχει δώσει σαφείς οδηγίες στους φύλακές της να μην επιτρέπουν σε κανένα την είσοδο αν δεν την ρωτήσουν.
Η Kim είναι τόσο φοβισμένη από την πρόσφατη περιπέτειά της που θέλει πάντα να έχει κάποιον δικό της δίπλα της.
Πριν λίγες μέρες ένας μυστηριώδης άνδρας έφτασε στην πόρτα της με τις βαλίτσες της και είπε στους φύλακές της να του ανοίξουν γιατί τον είχε καλέσει η Kim να μείνει μαζί της. Μάλιστα ισχυρίστηκε ότι εργάζεται στο reality showτης και ότι οι δυο τους γνωρίζονται καλά.
Η Kim κατατρομοκρατήθηκε, αλλά επειδή είναι και celebrity και δε θέλει να την βλέπουν οι θαυμαστές της, δείχνει ότι όλα πια είναι περασμένα ξεχασμένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: