ΣΙΝΕ

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

LIVE...Μία ακόμη "χρυσή" σελίδα στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Live Streaming (20:00)

Μία ακόμη «χρυσή» σελίδα στην ιστορία του και ίσως την κορυφαία στην Ευρώπη ετοιμάζεται να προσθέσει απόψε ο ΠΑΟΚ (20.00, ΑΝΤ1) που υποδέχεται την Ουντινέζε στη ρεβάνς του 0-0, με στόχο την πρόκριση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» των πολλών επιτυχιών έξω από τα σύνορα ετοιμάζεται να διαψεύσει όλα τα προγνωστικά που θέλουν -ακόμη- φαβορί την Ουντινέζε και με μεγάλο «όπλο» το «καμίνι» της Τούμπας να κάνει τη μεγάλη ανατροπή. Ποια είναι όμως η συνταγή της επιτυχίας κατά τον Λάζλο Μπόλονι; «Η αυτοσυγκέντρωση, η τακτική και η προσήλωσή μας ήταν καλά στο παιχνίδι του Ούντινε, πρέπει να πιστέψουμε λίγο πιο πολύ στη δύναμή μας και πρέπει να είμαστε πιο καλοί στη φυσική κατάσταση. Πιστεύω ότι με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουμε να είμαστε ένας καλός αντίπαλος για την Ουντινέζε» τόνισε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο Ρουμάνος τεχνικός που δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Φωτάκη και τους τραυματίες Γλύκο, Κατσικά, Ετο και Ιβιτς.
Ο Μπόλονι είπε ακόμη: «Αισθάνομαι την ομάδα μου ήρεμη και αισθάνομαι επίσης ότι στη φυσική κατάσταση είμαστε λίγο καλύτερα. Θα προσπαθήσουμε για τους φιλάθλους μας και τους εαυτούς μας να κάνουμε ένα ακόμη βήμα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, παρ’ ότι είναι πολύ δύσκολο». Σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, αντί του Φωτάκη, θα παίξει στον χώρο της μεσαίας γραμμής ο Μπαλάφας, ενώ ο Λίνο θα αντικαταστήσει τον νεαρό Σταφυλίδη στο αριστερό άκρο της άμυνας. Για τον σημερινό αγώνα μίλησε εκ μέρους των παικτών ο Στέλιος Μαλεζάς που τόνισε τα εξής: «Η Ουντινέζε είναι ομάδα που τακτικά είναι η καλύτερη που έχω αντιμετωπίσει. Παίζει με τέτοιο τρόπο, που στο πρώτο ματς μας μπέρδεψε στην αρχή. Θεωρώ ότι θα πρέπει να έχουμε τον ίδιο τρόπο σκέψης. Πρέπει να μπούμε ταπεινά και να σεβαστούμε τον αντίπαλό μας».
Π. ΚΑΤ.
- Η Ουντινέζε έφτασε χθες στη Θεσσαλονίκη και δεν έκανε προπόνηση στην Τούμπα, κατόπιν επιθυμίας του Φραντσέσκο Γκουιντολίν. Με την αποστολή, αν και δεν μπορεί να αγωνιστεί λόγω τραυματισμού, ταξίδεψε το μεγάλο αστέρι των Ιταλών, ο Ντι Νατάλε, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Σε σχέση με τον πρώτο αγώνα, νέο πρόσωπο είναι ο Ασαμόα. Οι είκοσι παίκτες που βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή τους για το αποψινό παιχνίδι είναι οι: Τερματοφύλακες: Χαντάνοβιτς, Παντέλι, Ρόμο. Αμυντικοί: Αρμέρο, Μπάστα, Μπενάτια, Ντανίλο, Ντομίτσι, Εκστραντ, Φερονέτι, Νέουτον, Πασκουάλε. Μέσοι: Αμπντί, Ασαμόα, Μπατόκιο, Μπεντίν, Πασιέντσα. Επιθετικοί: Φαμπρίνι, Φλόρο Φλόρες, Μαρσούρα.
Δείτε ζωντανά τον αγώνα...στα παρακάτω LINK: 
link 1 - link 2 - link 3
Τα links ανοίγουν 5 με 10 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα!!!Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: