ΣΙΝΕ

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Δείτε live...Ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί απόψε τη Ρούμπιν Καζάν.. Live Streaming (22:05)

Στο κατάμεστο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται απόψε να υποδεχτεί τη Ρούμπιν Καζάν (ΑΝΤ1, 22.05), στον επαναληπτικό της Ρωσίας και με το υπέρ του 0-1, με το οποίο «απέδρασε» πριν από μία εβδομάδα από το «Λουζνίκι», χάρη στο τέρμα του Φουστέρ.

Καρφίτσα δεν θα πέφτει απόψε στο Φάληρο καθώς οι οπαδοί του Ολυμπιακού ετοιμάζονται να δημιουργήσουν γιορτινή ατμόσφαιρα σπρώχνοντας την ομάδα τους στην πρόκριση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Το πρώτο βήμα άλλωστε έχει ήδη γίνει και αυτό που απομένει είναι να ολοκληρωθεί η επιτυχία. Ενενήντα λεπτά συγκέντρωσης, ωριμότητας και αποφασιστικότητας χρειάζονται για τους «ερυθρόλευκους» έτσι ώστε να φτάσουν στο ποθητό αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από την πρόκριση. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ουσιαστικά αντιμετωπίζει δύο αγωνιστικούς «πονοκεφάλους». Ευχάριστους όμως καθώς υπολογίζει τέσσερις ποδοσφαιριστές για δύο θέσεις.
Ο βασικότερος προβληματισμός του προπονητή των «ερυθρολεύκων» είναι αν θα επιλέξει στη βασική ενδεκάδα τον Ιμπαγάσα ή τον Μακούν. Αν θα ποντάρει, δηλαδή, στη μαεστρία, στην ποιότητα, στο μυαλό, στη σπιρτάδα του Αργεντινού ή στη δύναμη, στην αντοχή, στο πάθος, στην έκρηξη του Καμερουνέζου. Ο πρώτος έχει επιστρέψει φρέσκος στις προπονήσεις αφού ξεκουράστηκε τις τελευταίες μέρες και δεν έπαιξε ούτε στη Ρωσία στο πολύ κρύο! Το ότι είναι αναζωογονημένος αυτό είναι στα υπέρ του. Από την άλλη, ο συμπαίκτης του έχει αγωνιστεί περισσότερο στα τελευταία ματς, κάνοντας μάλιστα και πολύ καλές εμφανίσεις. Ηταν από τους διακριθέντες και στα χιόνια της Ρωσίας κόντρα στη Ρούμπιν. Το θετικό με τον Μακούν είναι πως βρίσκεται σε καλή φόρμα και έχει και αγωνιστικό ρυθμό. Στα πλην, ότι δεν είναι τόσο ξεκούραστος όσο ο Ιμπαγάσα. Οπως και να ’χει, την τελική απόφαση θα την πάρει ο Βαλβέρδε, με τις πιθανότητες ώς και χθες να έμοιαζααν μοιρασμένες.
Ο δεύτερος προβληματισμός του τεχνικού του Ολυμπιακού έχει να κάνει με τη χρησιμοποίηση του Φουστέρ ή του Αμπντούν στα χαφ. Ο πρώτος συγκεντρώνει κάπως περισσότερες πιθανότητες, αλλά ο Βαλβέρδε το σκέφτεται ακόμη. Από εκεί και πέρα, οι άλλοι εννιά φαίνεται πως είναι δεδομένοι και δεν θα υπάρξει κάποια έκπληξη. Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο ήρωας του «Λουζνίκι», ο Κάρολ, που κράτησε το 0-1 πιάνοντας το πέναλτι με την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο. Ο τιμωρημένος Μέγερι θα δει την αναμέτρηση από την εξέδρα. Στην άμυνα του Ολυμπιακού θα βρεθούν οι Τοροσίδης δεξιά και Μαρκάνο αριστερά, με δύο σέντερ μπακ τους Μέλμπεργκ (επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του στη Ρωσία) και Αβραάμ Παπαδόπουλο. Στα χαφ θα είναι ο Ορμπάιθ, ο Μανιάτης και δύο εκ των τεσσάρων που προαναφέραμε. Στην επίθεση, ο Τζιμπούρ με τον Μιραλάς.
Ο Βαλβέρδε όλες αυτές τις μέρες μιλάει στους ποδοσφαιριστές του και τους χτυπάει το καμπανάκι του κινδύνου. Τους λέει ότι δεν πρέπει να επαναπαύονται λόγω του 0-1 της πρώτης αναμέτρησης. Προσπαθεί να τους «βιδώσει» στο μυαλό ότι η Ρούμπιν είναι μια πολύ καλή ομάδα και θα ήταν τεράστιο σφάλμα να υποτιμήσουν την... πληγωμένη αρκούδα που διψά για εκδίκηση και εξιλέωση. Το ματς θα είναι ιδιαίτερο και για έναν ακόμη λόγο: ότι ο Ολυμπιακός θα βρεθεί υπό πίεση στο Καραϊσκάκη από την αρχή του αγώνα, μια κατάσταση στην οποία οι παίκτες του δεν είναι συνηθισμένοι...
Δείτε live τον αγώνα στα παρακάτω link: 
LINK 1- LINK 2 - LINK 3 - LINK 4 - LINK 5 - LINK 6
Τα links ανοίγουν 5 με 10 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα!!!
Espressonews.gr

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ «LIVE»:
http://www.se7enbet.com/p/live-streaming_4897.html