ΣΙΝΕ

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Συνελήφθη η τηλεοπτική Ζήνα Lucy Lawless!

Η αστυνομία συνέλαβε σήμερα την ηθοποιό Lucy Lawless και πέντε ακόμη ακτιβιστές της Greenpeace για κατάληψη σε σκάφος! …
Η ομάδα βρισκόταν από την Παρασκευή στον πύργο γεωτρήσεων του σκάφους Noble Discoverer στη Νέα Ζηλανδία και διαμαρτύρονταν για τις εξορύξεις πετρελαίου στην Αρκτική.

Η Lawless και έξι ακτιβιστές σκαρφάλωσαν την περασμένη Παρασκευή στο σκάφος και εμπόδιζαν τον απόπλου.
Το πλοίο ήταν ναυλωμένο από την εταιρεία πετρελαίου Shell, για να αποπλεύσει το Σαββατοκύριακο για την Αρκτική για τη διάνοιξη πέντε ερευνητικών γεωτρήσεων.
Η 43χρονη Lawless, έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο από την συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά «Ζήνα», ενώ αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στο σήριαλ «Σπάρτακος».
Η Lawless μίλησε στο Associated Press από την κορυφή του πύργου, όπου είπε ότι αισθάνθηκε υποχρεωμένη να πάρει θέση ενάντια στις γεωτρήσεις πετρελαίου στην Αρκτική και της υπερθέρμανσης του πλανήτη.
«Έχω τρία παιδιά. Μοναδικός βιολογικός λόγος για την ύπαρξη μου σε αυτόν τον πλανήτη είναι να εξασφαλίσω ότι μπορούν να ευτυχίσουν, και δεν θα μπορέσουν σε ένα βρώμικο, υποβαθμισμένο περιβάλλον», δήλωσε.
mediagate

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

lateryo tin lusy kai etsi eimai mazi tis oti kai na ginei