ΣΙΝΕ

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Nέα φανέλα Εθνικής Ελλάδας για το EURO 2012 (video)

Η ΕΠΟ σε συνεργασία με την Adidas παρουσίασε τη νέα φανέλα της Εθνικής ομάδας ενόψει της τελικής φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2012.
Με το σύνθημα «Όλη Ελλάδα μία φανέλα», η adidas και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία παρουσίασαν τη νέα επίσημη αγωνιστική εμφάνιση της Εθνικής Ομάδας για το EURO 2012 σε μια εκδήλωση με πρωταγωνιστές τους παίκτες και τον προπονητή της Εθνικής μας, τους Ελληνες φιλάθλους και την ανατρεπτική εμφάνιση του Σάκη Ρουβά που έδωσε το «παρών» με το δικό του τρόπο σε αυτή την ξεχωριστή στιγμή για την Εθνική μας Ομάδα.
Το παρών έδωσε ο προπονητής της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, Φερνάντο Σάντος, αλλά και διεθνείς άσοι και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος.

«Η νέα φανέλα είναι εξαιρετική, ελπίζουμε όλοι να την αγαπήσετε και εμείς θα δώσουμε τον καλύτερό μας ευατό», είπε ο αρχηγός της ομάδας, Γιώργος Καραγκούνης.
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, μεταξύ άλλων δήλωσε: «Γνωρίζω τους παίκτες, γνωρίζω πώς σκέφτονται. Αυτή η φανέλα αν χρειαστεί, θα ματώσει. Είναι φανέλα τιμής και υπερηφάνειας».
O Σάκης Ρουβάς δήλωσε: "Εύχομαι στην Εθνική μας ομάδα δύναμη, τύχη και στέλνω στους παίκτες και τον προπονητή όλη μου τη θετική ενέργεια για να διαγράψουν νίκες παντού. Φέτος, περισσότερο από ποτέ χρειαζόμαστε τη χαρά μιας διεθνούς επιτυχίας που θα μας ανεβάσει ψηλά!"

Seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: