ΣΙΝΕ

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Rihanna: γεννήθηκε σαν σήμερα το 1988 Αποκλειστικό

Η Rihanna (Robyn Rihanna Fenty) γεννήθηκε σαν σήμερα 20 Φεβρουαρίου 1988 στο Saint Michael των Barbados και μετακόμισε στις Ηνωμένες Πολιτείες στην ηλικία των 16 ετών, επιδιώκοντας να ξεκινήσει την καριέρα της σαν τραγουδίστρια υπό την καθοδήγηση του μουσικού παραγωγού Evan Rogers.
Στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο με την δισκογραφική Def Jam, αφού πρώτα πέρασε από οντισιόν με επικεφαλή τον Jay-Z. Είναι μια Pop- R&B τραγουδίστρια και στιχουργός! To 2003 οι φίλοι της την σύστησαν μαζί με τα άλλα δυο μέλη του γκρουπ στο παραγωγό Evan Rogers, ο οποίος έκανε διακοπές στα νησιά Barbados με την γυναίκα του. Ο Roger ενθουσιάστηκε με το γκρουπ και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι την στιγμή που η Rihanna μπήκε μέσα στο δωμάτιο, τα άλλα δυο κορίτσια του συγκροτήματος ήταν σαν να μην υπήρχαν!

Η Rihanna στην οντισιόν τραγούδησε το τραγούδι των Destiny’s Child ‘’Emotion’’. Όταν η Rihanna έγινε 16 ετών, εγκαταστάθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες και έμεινε μαζί με τον Roger και την γυναίκα του. O Carl Sturken την βοήθησε να ηχογραφήσει μερικά demo στα οποία περιλαμβανόταν το τραγούδι: ‘’Last Time’’ της Whitney Houston , και τα έστειλε σε αρκετές δισκογραφικές εταιρίες.
Το 2005 κυκλοφόρησε το ντεμπούτο άλμπουμ της ‘’Music Of The Sun’’ που έφτασε στο TOP10 του Billboard 200 με το Single ‘’Pon De Replay’’.

Dim lights
Σε λιγότερο από ένα χρόνο κυκλοφόρησε το 2ο άλμπουμ της με τίτλο: “A Girl Like Me’’ με το hit ‘’Sos’’ να κατέχει τις πρώτες θέσεις των Chart όπως επίσης και τα “Unfaithful’’ και ‘’Break I t Off’’.

Dim lights

Dim lights

Dim lights

Το 3ο της άλμπουμ με τίτλο “Good Girl gone bad’’ έφτασε στο νούμερο 2 του Billboard 200 με τα hit: ’’Umbrella’’, ‘’Take A Bow’’, ‘’Disturbia’’ και ‘’Please Don’t Stop The Music’’.
Δείτε περισσότερα στο tralala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: