ΣΙΝΕ

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Κατά μέτωπο επίθεση στον Τσίπρα από το Spiegel

Επίθεση κατά μέτωπο στον Αλέξη Τσίπρα έκανε το γερμανικό Spiegel σε δημοσίευμα που τον χαρακτηρίζει «πεισματάρη» (με αρνητική χροιά) και χωρίς πρόταση για έξοδο από την κρίση, επισημαίνοντας παράλληλα τονίζει ότι από τον αρχηγό του ΣΥΝ απουσιάζει η αυτοκριτική.

«Ο Αλέξης Τσίπρας περπατά προς το βήμα με στυλ αλλά Έλβις. Ωστόσο, μόλις αρχίσει να μιλά χάνεται κάθε ίχνος νεότητας από το πρόσωπό του. “Οι ξένοι καρχαρίες που δανείζουν” έχουν ένα πράγμα στο νου τους, γαυγίζει (σ.σ.: !!!) στο μικρόφωνο: “την φτωχοποίηση των Ελλήνων και το ξεπούλημα της χώρας”» αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, το οποίο στέκεται στην άνοδο της Αριστεράς στη χώρας μετά τα μέτρα λιτότητας στη χώρα.
Στη συνέχεια, το γερμανικό περιοδικό χαρακτηρίζει εμμέσως εκβιαστή τον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ καθώς προσδοκά ότι η Ευρώπη «θα αναβάλλει ή θα σβήσει το ελληνικό χρέος από το φόβο της μετάδοσης της “νόσου” της χρεοκοπίας από ενδεχόμενο πιστωτικό γεγονός στην Ελλάδα».
«Όταν ο Τσίπρας μιλάει ακούγεται σαν το βουνό του χρέους να έχει πέσει στην Ελλάδα από απλή τύχη» καταλήγει το δημοσίευμα.
Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: