ΣΙΝΕ

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Super League: ΠΑΟΚ – Άρης 0-0 (video)

paok aris 0-0 video
Ισόπαλο έληξε το μεγάλο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής, καθώς ΠΑΟΚ και Άρης έμειναν στο 0-0. Οι γηπεδούχοι, αν και καλύτεροι συγκριτκά με τον αντίπαλο, δεν είχαν την τύχη με το μέρος τους, καθώς «σημάδεψαν» το δοκάρι δύο φορές.

Ο ΠΑΟΚ είχε την υπεροχή στο πρώτο μέρος, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να τη μετουσιώσει σε γκολ. Αντίθετα, ο Άρης είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με τον Castillo στο 20΄, αλλά ο Kresic είπε «όχι». 1΄ πριν την εκπνοή του 45λέπτου, ήταν η σειρά του Αθανασιάδη να επιχειρήσει σουτ στο ύψος της μικρής περιοχής, αλλά δε βρήκε δίχτυα.
Στην επανάληψη, και πάλι ο «δικέφαλος του Βορρά» είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά στερήθηκε αποτελεσματικότητας. Στο 50΄ το σουτ του Γεωργιάδη εξουδετερώθηκε από το κάθετο δοκάρι, ενώ στο 79΄ και πάλι το δοκάρι στάθηκε εμπόδιο στην προσπάθεια του Αθανασιάδη. Νωρίτερα (65΄), η μπάλα πέρασε λίγο άουτ σε εκτέλεση φάουλ του Neto. Ο ΠΑΟΚ έψαξε το γκολ και στη συνέχεια, αλλά δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.
Συνθέσεις:
ΠΑΟΚ (Boloni): Kresic, Cirillo, Lino, Sznaucner, Μαλεζάς, Garcia, Lazar, Γεωργιάδης (Nimani 70΄), Σαλπιγγίδης, Γιάννου (Παπάζογλου 80΄), Αθανασιάδης.
ΑΡΗΣ (Machado): Βελλίδης, Sankare, Neto, Λαζαρίδης, Παπαζαχαρίας, Faty, Umbides, Acosta, Καζναφέρης (Γιαννιώτας 50΄, Τριανταφυλλάκος 78΄), Castillo (Καπετάνος 57΄).
Δείτε το video με τα highlights του αγώνα ΠΑΟΚ – Άρης:
sportena

Δεν υπάρχουν σχόλια: