ΣΙΝΕ

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Super League: Παναιτωλικός – Λεβαδειακός 0-2 (video)

Με κεκτημένη ταχύτητα από τη νίκη της Τετάρτης στη Λιβαδειά, ο Λεβαδειακός επικράτησε εκ νέου του Παναιτωλικού και μάλιστα με το ίδιο σκορ (2-0), στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League.
Μπορεί να μην παίχθηκε καλό ποδόσφαιρο στο πρώτο μέρος, ωστόσο το σύνολο του Γιώργου Παράσχου βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα δύο φορές. Ο Napoleoni ήταν ο εκτελεστής, ο οποίος σημείωσε το πρώτο τέρμα στο 35΄, για να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του στο 41΄ έπειτα από ωραία συνεργασία με τον Chumbinho.

Στην επανάληψη, ο Παναιτωλικός ανέβασε το ρυθμό του και με διαδοχικές ευκαιρίες προσπάθησε να αντιδράσει, δίχως, όμως αποτέλεσμα. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο, ωστόσο απώλεσαν μεγάλη ευκαιρία να κάνουν το 0-3 στο 82΄, όταν ο Chumbinho δεν κατάφερε να νικήσει τον Cennamo. Στο 86΄ η ομάδα του Αγρινίου έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς αποχώρησε τραυματίας ο Θεοδωρίδης και το σκορ έμεινε ως είχε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα.
Γκολ: Napoleoni 35΄, 41΄
Συνθέσεις:
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Λεμονής): Cennamo, Παλαιολόγος, Αναστασιάδης, Κούσας, Addy, Mumin (Θεοδωρίδης 46΄), Μητρόπουλος, Rocha, Boumale (Akale 46΄), Χαριστέας (Καραμαλίκης 76΄), Camara.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Αλεξίου (Tomas 65΄), Λισγάρας, Mendy, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Μελισσάς, Chumbinho, Κουτσόπουλος (Viana 70΄), Napoleoni (Popovic 79΄).
Δείτε το video με τα γκολ του αγώνα Παναιτωλικός – Λεβαδειακός:

sportena.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: