ΣΙΝΕ

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Super League: ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος 1-2 (video)

Ο Ατρόμητος έφυγε με το «διπλό» από τους «Ζωσιμάδες», επικρατώντας με 1-2 του ΠΑΣ Γιάννινα για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος και έβαλε σε μπελάδες τους Γιαννιώτες.
Ο ΠΑΣ μπορεί να είχε την κατοχή στο πρώτο μέρος, δεν κατάφερε, ωστόσο, να απειλήσει την αντίπαλη εστία. Αντίθετα, ο Ατρόμητος στην πρώτη του ευκαιρία στο παιχνίδι κατάφερε να σκοράρει, με τον Τάτο να γράφει το 0-1 στο 30΄. Λίγο αργότερα, στο 38΄, ο Μήτρογλου επιχείρησε δυνατό σουτ, αλλά ο Πατσατζόγλου έδιωξε στη γραμμή. 1΄ πριν την εκπνοή του 45λέπτου, η ομάδα των Ιωαννίνων είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει, αλλά ο Bakayoko δεν τα κατάφερε.

Στην επανάληψη, ο Μήτρογλου αυτή τη φορά βρήκε δίχτυα (70΄) μετά από ένα πολύ όμορφο συνδυασμό των παικτών του Ατρομήτου. 4΄ αργότερα, ο Τριτσώνης είδε φάουλ του Δημούτσου στον Γεωργίου, με τον Bakayoko να ευστοχεί στο πέναλτι και να μειώνει για τον ΠΑΣ σε 1-2. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν για την ισοφάριση, δίχως, όμως, αποτέλεσμα.
Γκολ: Τάτος 30΄, Μήτρογλου 70΄ / Bakayoko 75΄
Συνθέσεις:
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αναστασιάδης): Κηπουρός, Ντάσιος (Κυριάκος 46΄), Κώτσιος, Πατσατζόγλου, Μιχαήλ, Lila, Becerra (De Vincenti 61΄), Vila (Τζάνης 81΄), Γεωργίου, Zambrella, Bakayoko.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Δώνης): Radman, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Ζουέλα, Τάτος (Οικονόμου 91΄), Νάστος, Γιαννούλης, Σφακιανάκης, Δημούτσος, Μήτρογλου (Αναστασάκος 81΄), Brito (Iglesias 81΄).
Δείτε το video με τα γκολ του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος:
sportena.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: