ΣΙΝΕ

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Super League: Ολυμπιακός – Πανιώνιος 2-0 (video)

Ο Ολυμπιακός παρέμεινε στο κυνήγι του Παναθηναϊκού και της πρώτης θέσης, μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου με 2-0 για την 22η αγωνιστική της Super League. Έτσι, το σύνολο του Ernesto Valverde έκανε το 6/6 και παρέμεινε δύο βαθμούς πίσω από τους πρωτοπόρους «πράσινους».

Οι «ερυθρόλευκοι» έψαξαν εξ αρχής το γρήγορο γκολ, ωστόσο ο Πανιώνιος, έχοντας επικεντρωθεί κατά κύριο λόγο στην αμυντική του λειτουργία, δεν επέτρεψε τους γηπεδούχους να απειλήσουν την εστία του. Ο Ολυμπιακός συνέχισε να προσπαθεί, αφήνοντας, ωστόσο, ανεκμετάλλευτες πολλές στημένες φάσεις μέχρι το 41΄, όταν ο Makoun έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Holebas.
Στην επανάληψη, ο Diogo διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του στο 50΄ με κοντινή κεφαλιά, με τους παίκτες του Ολυμπιακού να ψάχνουν και τρίτο γκολ στη συνέχεια. Οι φιλοξενούμενοι με τη σειρά τους ανέβηκαν ψηλά, μην μπορώντας, όμως, να απειλήσουν την αντίπαλη εστία.
Τα κορυφαία ματς της εβδομάδας ζωντανά στην οθόνη του υπολογιστή σου!
Γκολ: Makoun 41΄, Diogo 50΄,
Συνθέσεις:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Valverde): Megyeri, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Marcano, Holebas, Orbaiz, Μανιάτης (Fuster 71΄), Kazim – Richards, Abdoun (Φετφατζίδης 84΄), Makoun, Diogo (Jebbour 80΄).
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μάντζιος): Σιδεράκης, Kurdi, Antunes (Dimbala 63΄), Pierre, Ρόκας, Ρόβας, Omo, Κουλουχέρης (Αυλωνίτης 46΄), Σάμαρης, Γουνδουλάκης (Ντούνης 77΄), Schembri.
Δείτε το video με τα γκολ του αγώνα Ολυμπιακός – Πανιώνιος:
sportena.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: