ΣΙΝΕ

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Super League: Κέρκυρα – Δόξα Δράμας 3-1 (video)

Σε διάστημα πέντε ημερών η Κέρκυρα αναδείχθηκε και πάλι νικήτρια κόντρα στη Δόξα Δράμας, αυτή τη φορά με 3-1, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League. Έτσι, οι Φαίακες έφτασαν στους 18 βαθμούς, ενώ το σύνολο του Μάκη Κατσαβάκη παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και βλέπει τα περιθώρια να στενεύουν ασφυκτικά.
Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, αλλά η Κέρκυρα ήταν αυτή που κατάφερε να προηγηθεί. Οι Φαίακες κέρδισαν πέναλτι, καθώς η μπάλα βρήκε στο χέρι του Γελαδάρη και ο Ιωάννου ευστόχησε από την άσπρη βούλα (20΄).
Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να διατηρούν τον έλεγχο καθ’ όλη τη διάρκεια του ημιχρόνου, παρά τις προσπάθειες της Δόξας να αντιδράσει.
Η Κέρκυρα αιφνιδίασε την αντίπαλο στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους (51΄), όταν και πάλι ο Ιωάννου με ένα ξαφνικό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η μείωση ήρθε για την ομάδα της Δράμας 12΄ αργότερα, όταν ο Κυβελίδης νίκησε τον Galinovic στο 63΄ με πλασέ. Οι παίκτες της Δόξας συνέχισαν να πιέζουν, αλλά το γκολ ήρθε από την αντίπαλη πλευρά, με τον Αγρίτη να γράφει το 3-2 στο 75΄.
Γκολ: Ιωάννου 20΄, 51΄, Αγρίτης 75΄ / Κυβελίδης 63΄
Συνθέσεις:
ΚΕΡΚΥΡΑ (Gracia): Galinovic, Βενέτης (Ζιάμπαρης 13΄), Osman, Majstorovic, Γραμμόζης, Jon Erice, Gustavo, Κοντοδήμος, Αγρίτης, Ιωάννου (Μπάρκογλου 66΄, Martin 72΄), Καλαντζής.
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κατσαβάκης): Seremet, Γελαδάρης, Τριποτσέρης, Σικαλιάς (Κατσικογιάννης 78΄), Αγτζίδης (Ρούτσης 46΄), Βέρτζος, Γκαρακλίδης (Γκουμπρόγλου 57΄), Lima, Αραβίδης, Kappel, Κυβελίδης.
Δείτε σε λίγο το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα Κέρκυρα – Δόξα Δράμας:
sportena.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: