ΣΙΝΕ

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Superleague: Ξάνθη – Αστέρας Τρίπολης 0-1 (video)

Την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του πανηγύρισε ο Αστέρας Τρίπολης, επικρατώντας επί της Ξάνθης με 0-1 στα Πηγάδια, για την 22η αγωνιστική της Superleague.
Η Ξάνθη δεν είχε την τύχη με το μέρος της, καθώς δύο φορές οι παίκτες της (Ο Markovski στο 10’ και ο Μπέρτος στο 64’) σημάδεψαν το δοκάρι.
Αντιθέτως ο Σάκης Τσιώλης είχε έμπνευση περνώντας στον αγώνα τον Perrone αντί του Σολάκη, καθώς στο 67’ o Αργεντινός πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ με ψηλοκρεμαστό σουτ σε κόντρα επίθεση.
Στο 70’ η Ξάνθη έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη του Markovski για επικίνδυνο παιχνίδι και δύο λεπτά αργότερα η ισορροπία επανήλθε καθώς ο διαιτητής Καλογερόπουλος απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη τον Τσαμπούρη. Στις καθυστερήσεις ο Αστέρας έμεινε με εννιά παίκτες λόγω αποβολής του Rayos με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Γκολ: Perrone 67’
Οι συνθέσεις:
Ξάνθη: Viviani, Κομεσίδης, Μπέρτος, Stasiak (Πλατέλλας 79’), Edimar, Marcelinho, Βασιλακάκης (Καζάκης 74’), Markovski, Poy, Dani, Βλαχοδήμος (Μάνταλος 68’).
Αστέρας: Jacoko (Στεφανάκος 77’), Bartolini, Pulido, Τσαμπούρης, Alvarez (Navarro 32’), Πιπίνης, Rayos, Ucero, Juanito, Breska, Σολάκης (Perrone 58’).
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα Ξάνθη – Αστέρας 0-1

sportena.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: