ΣΙΝΕ

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Superleague: ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 0-2 (video)

Σπουδαία νίκη με 0-2 μέσα στην Τούμπα πέτυχε ο Ολυμπιακός επί του ΠΑΟΚ, βάζοντας «φωτιά» στο πρωτάθλημα της Superleague. Οι «ερυθρόλευκοι» μείωσαν τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό στους δύο βαθμούς (48 έναντι 46), μετά την ήττα του ΠΑΟ χθες από τον Λεβαδειακό με 1-0.
Οι παίκτες του Ernesto Valverde έδειξαν αποφασισμένοι από το πρώτο λεπτό για τη νίκη και μέσα σε 20 λεπτά ουσιαστικά είχαν καθαρίσει το παιχνίδι. Στο 4’ ο Ibagaza με δυνατό σουτ βρήκε το δοκάρι, αλλά ένα λεπτό αργότερα ο Abdoun ήταν πιο εύστοχος από το ύψος της μικρής περιοχής κάνοντας το 0-1. Στο 18’ ο Mirallas χτύπησε από την αχίλλειο πτέρνα σήμερα του ΠΑΟΚ, τη δεξιά πλευρά, περνώντας τον Σταφυλλίδη και πλασάροντας εύστοχα στην εστία του Kresic.
Η μόνη απάντηση από τον ΠΑΟΚ ήταν ένα σουτ του Pablo Garcia στο 29ο λεπτό το οποίο βρήκε στη συμβολή των δοκών. Ο «δικέφαλος» είχε επίσης την ατυχία να χάσει κατά τη διάρκεια του αγώνα τόσο τον Στέφανο Αθανασιάδη όσο και τον Κατσικά με τραυματισμούς. Στο 75ο λεπτό ο Lazar έκανε σκληρό φάουλ στον Mirallas και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη.
Κόκκινη: Lazar 75’
Γκολ: Abdoun 5’, Mirallas 18’
Συνθέσεις:
ΠΑΟΚ: Kresic, Σταφυλίδης, Κατσικάς, Μαλεζάς, Lino, Γεωργιάδης, Pablo Garcia, Σαλπιγγίδης, Φωτάκης, Lazar, Αθανασιάδης,
Ολυμπιακός: Megeyri, Μανιάτης, Marcano, Παπαδόπουλος, Modesto, Mellberg, Ibagasa, Mirallas, Orbaiz, Abdoun, Djebbour
Δείτε σε video τα highlights από το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 0-2
sportena

Δεν υπάρχουν σχόλια: