ΣΙΝΕ

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Superleague: Ξάνθη – Άρης 0-2 (video)

Την εκπληκτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται επιβεβαίωσε ο Άρης, που πέρασε νικηφόρα και από την Ξάνθη, επικρατώντας με 0-2 και πλέον πλησιάζει ακόμη περισσότερο στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος. Το ματς ολοκληρώθηκε στις 22.15 (!) καθώς στο 90′ έπεσε το ρεύμα και η αναμέτρηση διεκόπη για περίπου 45 λεπτά, ώσπου οι δύο ομάδες επέστρεψαν για τα εναπομείναντα τρία λεπτά των καθυστερήσεων.

Την παράσταση εκτός από τους ποδοσφαιριστές των «κιτρίνων» έκλεψαν και οι περίπου 1.500 φίλοι του Άρη που υπό καταρρακτώδη βροχή δεν σταμάτησαν να «φτιάχνουν» ατμόσφαιρα στο πέταλο των φιλοξενούμενων.
Ο Άρης ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες ήδη από το πρώτο ημίχρονο. Τα γκολ της νίκης, ωστόσο, ήρθαν στο δεύτερο μέρος από τους συνήθεις υπόπτους τον τελευταίο καιρό. Στο 59ο λεπτό σε μια φάση διαρκείας στα καρέ της Ξάνθης ο Viviani απομάκρυνε την μπάλα πάνω στον Umbides, που από πλάγια θέση βρήκε δίχτυα με ωραίο μακρινό πλασέ κάνοντας το 0-1. Οκτώ λεπτά αργότερα ο Castillo βρέθηκε αμαρκάριστος στο ύψος του πέναλτι και δεν αστόχησε, πετυχαίνοντας το 7ο γκολ του στα τελευταία 5 παιχνίδια για τον Άρη.
Η Ξάνθη έμεινε με δέκα παίκτες στο 71ο λεπτό λόγω αποβολής του Βάλλα με 2η κίτρινη και στο 73’ έχασε τη μεγαλύτερη της ευκαιρία με τον Markovski να αστοχεί σε κενή εστία. Να σημειωθεί πως ο αγώνας διεκόπη άλλη μία φορά στο πρώτο ημίχρονο από κεραυνό που έπεσε στα Πηγάδια!
Κόκκινη: Βάλλας 71’
Γκολ: Umbides 59’, Castillo 67’
Συνθέσεις:
Ξάνθη: Viviani, Κομεσίδης, Μπέρτος, Βάλλας, Edimar, Marcelinho, Βασιλακάκης (Darbion 68′), Markovski (Καζάκης 71′), Φλίσκας (Σουάνης 62′), Dani, Βλαχοδήμος
Άρης: Βελλίδης, Neto, Sancare, Λαζαρίδης, Michel, Παπαζαχαρίας (Τριανταφυλλάκος 46′), Faty, Καζναφέρης, Καπετάνος (Τσουκάνης 84′), Castillo (Κατίδης 86′), Ubides
Δείτε σε video τα highlights από το Ξάνθη – Άρης 0-2:





Δεν υπάρχουν σχόλια: