ΣΙΝΕ

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Superleague: Εργοτέλης – Παναθηναϊκός 0-2 (video)

Με δύο γκολ στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός επικράτησε στο Παγκρήτιο του Εργοτέλη με 0-2 και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας με 54 βαθμούς, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Superleague.
Στο πρώτο μέρος ο Παναθηναϊκός είχε μία φλύαρη υπεροχή, χωρίς όμως σημαντικές φάσεις μπροστά στην εστία του Pirson και με τους γηπεδούχους να αμύνονται σχετικά εύκολα.

Το πρώτο γκολ για τους πράσινους ήρθε στο 55’, με κεφαλιά του Simao μετά από εκτέλεση κόρνερ. Μάλιστα αυτό ήταν το πρώτο γκολ του Μοζαμβικανού σε αγώνα πρωταθλήματος.
Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να «κλειδώσει» τη νίκη, με σκόρερ τον Χρήστο Μαυρία, που πέτυχε το παρθενικό του γκολ στην καριέρα του παίρνοντας το ριμπάουντ μετά από ασταθή απόκρουση του Pirson σε σουτ του Χριστοδουλόπουλου.
Γκολ: Simao 55’, Μαυρίας 59’
Οι συνθέσεις:
Εργοτέλης: Pirson, Σαρρής, Hieblinger, Sashiashvili, Junior (Κυριακίδης 65’), Φραγκουλάκης, Κατσικοκέρης (Τζανακάκης 80′), Beto, Δάρλας, Καρέλης, Κουτσιανικούλης.
Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Μαρίνος, Sarriegi, Σπυρόπουλος, Bjarsmyr, Simao, Vitolo, Κατσουράνης (Μαυρίας 46’), Χριστοδουλόπουλος, Toche (Πετρόπουλος 76’), Cleyton (Καραγκούνης 70’).
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα Εργοτέλης – Παναθηναϊκός 0-2
sportena.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: