ΣΙΝΕ

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Superleague: Ολυμπιακός – ΑΕΚ 2-0 (video)


Σε παράσταση για ένα ρόλο εξελίχθηκε στο “Γ. Καραϊσκάκης” το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 21ης αγωνιστικής της Superleague. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 2-0 της Ένωσης, που δεν κατάφερε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Για τον Ολυμπιακό ο αγώνας ήταν σχεδόν πανομοιότυπος σε σχέση με την αναμέτρηση της προηγούμενης Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
Στο 5ο λεπτό, από εκτέλεση κόρνερ του Ibagasa από αριστερά, ο Mellberg με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι νίκησε τον Αραμπατζή και έκανε το 1-0. Στο 24′ ο Mirallas διπλασίασε τα τέρματα των ερυθρόλευκων με πλασέ μετά από ασίστ του Djebour. Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός έριξε το ρυθμό του, ενώ η ΑΕΚ προσπάθησε να απειλήσει κυρίως με σουτ του Λυμπερόπουλου.
Γκολ: Mellberg 5′, Mirallas 24′
Οι συνθέσεις:
Ολυμπιακός: Megyeri, Marcano, Α. Παπαδόπουλος, Mellberg, Τοροσίδης, Orbaiz, Μανιάτης (Modesto 82′), Ibagasa, Mirallas (Abdun 66′), Kazim (Χολέμπας 85′), Djebour.
AEK: Αραμπατζής, Καράμπελας, Μανωλάς, Δέλλας, Κοντοές, Μάκος (Ρίκκα 67′), Vargas (Guerreiro 82′), Καφές, Leonardo, Beleck (Σιαλμάς 62′), Λυμπερόπουλος.
Δείτε το video με τα highlights του αγώνα Ολυμπιακός – ΑΕΚ 2-0
border-bottom-width: 0px; border-color: initial; border-image: initial; border-left-width: 0px; border-right-width: 0px; border-style: initial; border-top-width: 0px; color: #444444; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px; line-height: 22px; outline-color: initial; outline-style: initial; outline-width: 0px; padding-bottom: 15px; padding-left: 0px; padding-right: 0px; padding-top: 0px; text-align: -webkit-auto; vertical-align: baseline;">

sportena.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια: