ΣΙΝΕ

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Superleague: Λεβαδειακός - Παναιτωλικός 2-0 (video)

Με σκόρερ τον Σισέρο Σουμπίνιο, ο Λεβαδειακός νίκησε (2-0) τον Παναιτωλικό και έκανε μεγάλο βήμα για την παραμονή του στη Σούπερ Λίγκα.
Η ομάδα της Λιβαδειάς ήταν ανώτερη σε όλους τους τομείς, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και αν οι παίκτες του Παράσχου ήταν πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια, τότε το σκορ θα είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.
Το 1-0 έγινε με σουτ του Σουμπίνιο στο 10'.
Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου(52'), ο Σουμπίνιο παραλίγο να πετύχει το γκολ της σεζόν! Δοκίμασε σουτ από το κέντρο του γηπέδου και η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Τζενάμο!
Στο 84', ο Σουμπίνιο μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή του Τζενάμο και έκανε το πλασέ στα δίχτυα του Παναιτωλικού(2-0).
Γίνεται αντιληπτό ότι ο μέσος του Λεβαδειακού ήταν με διαφορά ο καλύτερος παίκτης του αγώνα. Ο Παναιτωλικός του Λεμονή δεν έδειξε κάτι και μόνο σε σουτ του Χαριστέα (58'), απείλησε την εστία των γηπεδούχων, αλλά ο Κυριακίδης απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.
Διαιτητής: Σπάθας.
Κίτρινες: Χαριστέας, Σιόντης, Φαβάλι, Καμαρά.
Λεβαδειακός: Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Ναπολεόνι (90' Πόποβιτς), Αλεξίου, Κόρμπος, Φαβάλι, Λισγάρας, Σουμπίνιο (88' Μελισσάς), Μεντί, Ζησόπουλος, Βασιλείου (68' Κουτσόπουλος).
Παναιτωλικός: Τζενάμο, Κούσας, Αντι, Μουμίν, Σιόντης, Μητρόπουλος(77' Φερνάντεζ), Ρότσα, Θεοδωρίδης(87' Καραμαλίκης), Καμαρά, Χαριστέας, Ακαλέ(46' Αναστασιάδης).
youtube.com
ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: