ΣΙΝΕ

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Superleague: Δόξα Δράμας – Παναιτωλικός 2-1 (video)

Τη δεύτερη διαδοχική νίκη της στο πρωτάθλημα πήρε σήμερα η Δόξα Δράμας, που επικράτησε με 2-1 του Παναιτωλικού σε αναμέτρηση για την 21η ημέρα της Superleague. Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν ο Lima στο 65’ από πέναλτι που κέρδισε ο Ψυχογιός από τον Onwuatchi και o Κυβελίδης στο 82′, ενώ ο Παναιτωλικός προηγήθηκε προσωρινά με τον Κούσα στο 62′.

Για τον Παναιτωλικό, ντεμπούτο στον πάγκο έκανε ο Τάκης Λεμονής που αντικατέστησε τον Μπάμπη Τεννέ. Από το 51’ η ομάδα του Αγρινίου έπαιζε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Dolezaj με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Κορυφαία ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους σημειώθηκε στο 85’, όταν ο Μητρόπουλος έπιασε μια φαινομενικά ακίνδυνη κεφαλιά, αλλά ο Σέρεμετ δεν έκανε καλή εκτίμηση και την είδε να καταλήγει στο δεξί του δοκάρι.
Γκολ: Lima 65’ (πεν.), Κυβελίδης 82’ – Κούσας 62’
Δόξα Δράμας: Seremer, Τριποτσέρης, Γελαδάρης (Kappel 62’), Γκαρακλίδης, Leandro, Ρούτσης, Lima, Παπαδόπουλος (Μπριλλάκης 90’), Ψυχογιός, Wellington (Viana 40’), Κυβελίδης.
Παναιτωλικός: Cennamo, Σιόντης, Addy, Dolezaj, Κούσας, Mumin, Μητρόπουλος, Onwuatchi (Akale 68’), Χαριστέας (Καραμαλίκης 76’), Θεοδωρίδης (Αναστασιάδης 54’), Camara.
Δείτε το video με τα highlights του αγώνα Δόξα Δράμας – Παναιτωλικός 2-1
sportena.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια: