ΣΙΝΕ

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Λιονταρίνα επιτέθηκε και σκότωσε φροντιστή...(VIDEO)

Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν σε φάρμα που ανήκει στο ζωολογικό κήπο του Γιοχάνεσμπουργκ στην Νότιο Αφρική, όταν ένα θηλυκό λιοντάρι επιτέθηκε και σκότωσε τον 65χρονο φροντιστή του. Κανείς δεν περίμενε ότι η μοίρα θα έπαιζε ένα τόσο τραγικό παιχνίδι στον Τζο Ραμανάτα, ο οποίος εργαζόταν στον ζωολογικό κήπο περισσότερα από 40 χρόνια.

Ο άτυχος άνδρας μετά τον τραυματισμό του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όμως έχασε την μάχη στην διάρκεια της διαδρομής. Ο εκπρόσωπος του πάρκου ανέφερε ότι το λιοντάρι επιτέθηκε στον φροντιστή την ώρα που του έβαζε φαγητό και καθάριζε τον χώρο.
Αμέσως μετά το αιματηρό επεισόδιο στην 11χρονη λιονταρίνα χορηγήθηκε ηρεμιστικό, ενώ οι υπεύθυνοι της φάρμας θα αποφασίσουν τις επόμενες ώρες για την τύχη της. Πάντως, οι εκπρόσωποι του ζωολογικού κήπου αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο το τραγικό περιστατικό να οφείλεται σε ανθρώπινο λάθος, καθώς όλα δείχνουν ότι την στιγμή της επίθεσης δεν είχε κλειδωθεί ένας από τους χώρους που κινείτο το λιοντάρι.
Ένα ανάλογο θρίλερ αλλά όχι με αιματηρή κατάληξη, είχε διαδραματιστεί σε ζωολογικό κήπο του Λας Βέγκας το 2010. Τότε ένα αρσενικό λιοντάρι επιτέθηκε ξαφνικά στον εκπαιδευτή του, όμως χάρη στην άμεση παρέμβαση του δεύτερου εκπαιδευτή και του θηλυκού λιονταριού που βρισκόταν στο κλουβί, αποφεύχθηκε το μοιραίο. Την επεισόδιο κατέγραψε η κάμερα:

Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: