ΣΙΝΕ

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Απέλυσαν γνωστό τηλεμάγειρα από το εστιατόριό!!! (video)

Τι κι αν τα ριάλιτι μαγειρικής στα οποία συμμετέχει σκίζουν σε τηλεθέαση και ο ίδιος θεωρείται από τους πλέον επιτυχημένους σεφ; Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου στο οποίο εργαζόταν… τον απέλυσε, επισημαίνοντας πως περίμεναν περισσότερα από εκείνον!

Στη λίστα με τους απολυμένους μπήκε πλέον ο Gordon Ramsay, ο μάγειρας που κάνει τηλεοπτικά προγράμματα να «σαρώνουν» και θεωρείται από τους σεφ της Βρετανίας. Μάλιστα, από τα χεράκια του τρώνε ουκ ολίγοι διάσημοι, ενώ ο ίδιος είναι «κολλητός» με τον David Beckham.
Έξι μήνες κράτησε η συνεργασία του τηλεσέφ με το «Laurier» στο Μόντρεαλ του Καναδά, με τον ιδιοκτήτη να λύει το συμβόλαιο καθώς ο Ramsay δεν πάταγε καν το πόδι του στη δουλειά!
«Ευχόμαστε στον Gordon τα καλύτερα, αλλά είναι μεγάλος σταρ και υπερβολικά απασχολημένος για να έρχεται στο εστιατόριο. Είμαστε εντελώς απογοητευμένοι από την έλλειψη συμμετοχής του. Περιμέναμε περισσότερα», δήλωσε ο Danny Lavy.
Εκπρόσωπος του σεφ, πάντως, απάντησε πως ο Ramsay και η ομάδα του «απογείωσαν» το φαγητό του εστιατορίου και το έκαναν hot spot της πόλης, ενώ κατηγόρησε τον ιδιοκτήτη ότι δεν φέρθηκε σωστά.
Και να φανταστείς πως το όνομα του τηλεμάγειρα ήταν φαρδύ – πλατύ στην πινακίδα του «Laurier», ως «κράχτης» για τους πελάτες…


 

Star.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: