ΣΙΝΕ

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Συνέλαβαν επιδειξία με ηλεκτροσόκ! (video)

Άφησε κόκκαλο περαστικούς, οδηγούς, πελάτες και προσωπικό ένας 32χρονος, ο οποίος σαν να μην τρέχει κάστανο άρχισε να γδύνεται σε παρκινγκ κοντά σε κατάστημα, στο Exton, στην Πενσυλβανία των Ηνωμένων Πολιτειών. Κυριολεκτικά αποσβολώθηκαν όσοι είδαν Lamont Taylor, βγάζει όλα του τα ρούχα, στη συνέχεια να μπαίνει στο κατάστημα και να περιφέρεται άνετος στους διαδρόμους.

Ο δράστης πουλούσε κανονικά τρέλα, καθώς κάποια στιγμή πήρε ένα ζευγάρι κάλτσες από το ταμείο και τις έβαλε. Οι πελάτες μάταια προσπαθούσαν να τον βγάλουν από το οπτικό τους πεδίο, αφού ο τσίτσιδος, απόλυτα ήρεμος, έδειχνε να απολαμβάνει το σουλατσάρισμα στο μαγαζί. Κάποια στιγμή οι υπεύθυνοι του καταστήματος κάλεσαν αστυνομικούς, οι οποίοι ζήτησαν από τον 32χρονο να βάλει τα ρούχα του.
Εκεί τα πράγματα αγρίεψαν, καθώς ο επιδειξίας όχι μόνο δεν συνεργάστηκε, αλλά έφτυσε έναν αστυνομικό στο πρόσωπο. Όταν η κατάσταση έφθασε στο απροχώρητο οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν όπλο αναισθησίας με ηλεκτροσόκ ή αλλιώς taser για ακινητοποιήσουν τον Taylor, ο οποίος τώρα αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της άσεμνης έκθεσης, της αντίστασης κατά της αρχής και τις κλοπής.

Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: