ΣΙΝΕ

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Συγκλόνισε το αγόρι με την βελούδινη φωνή..(video)

Πραγματικά συγκλονίζει η δραματική ιστορία ενός αγοριού, που με την βελούδινη φωνή του έφερε δάκρυα στα μάτια της κριτικής επιτροπής του “Korea’s Got Talent”. Ο 22χρονος σήμερα Choi Sung Bong, βρέθηκε σε ορφανοτροφείο από την τρυφερή ηλικία των 3 ετών, ωστόσο επειδή τον κακομεταχειρίζονταν το έσκασε στα 5 του και για δέκα ολόκληρα χρόνια ζούσε στο δρόμο, όπου κοιμόταν κάτω από σκάλες και σε δημόσια ουρητήρια.

Όταν ανέβηκε στη σκηνή του talent show και μέσα από τις ερωτήσεις των κριτών άρχισε να ξετυλίγεται η συγκλονιστική περιπέτεια της ζωής του, κανείς δεν έμεινε ασυγκίνητος… Την στιγμή που ήταν να αρχίσει να τραγουδά με καθηλωτική σεμνότητα είπε στους κριτές «Ξέρω ότι δεν έχω καλή φωνή. Όμως αγαπώ πολύ το τραγούδι». Κανείς δεν περίμενε ωστόσο αυτό που θα επακολουθούσε... Με τις πρώτες νότες, η εξαιρετική φωνή του απογείωσε ένα κλασσικό τραγούδι και τόσο το κοινό όσο και η κριτική επιτροπή άρχισαν να κλαίνε με λυγμούς!
Μάλιστα μία κριτής με τα μάτια πλημμυρισμένα στα δάκρυα, μόλις τελείωσε το τραγούδι του είπε στον Choi Sung Bong: «Θέλω να σε πάρω μια αγκαλιά». Ένα είναι σίγουρο ότι ο 22χρονος πάνω στην σκηνή έδωσε την πιο κρίσιμη μάχη του, την μάχη για μια καλύτερη ζωή… Για ένα αύριο που δεν θα έχει σχέση με το γκρίζο και βασανισμένο παρελθόν ενός παιδιού, που στερήθηκε τα χρόνια της αθωότητας και της ανεμελιάς.

Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: