ΣΙΝΕ

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Νεκρή από πνιγμό στις πλημμύρες στην Ηλεία.. (video)

Η καταιγίδα που ξέσπασε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στον Πύργο, προκαλώντας εκτεταμένες πλημμύρες στην πόλη και τα περίχωρα, στοίχισε τη ζωή μιας 80χρονης γυναίκας από πνιγμό.
Η ηλικιωμένη γυναίκα έχασε τη ζωή της όταν παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά, ενώ επιχειρούσε να βγει από το σπίτι της στην περιοχή Βαρβάσαινα.

Μωρο κινδύνεψε στη Σαλμώνη όταν υπερχείλισε ο ποταμός Ενιππέας, ενώ έγινε διάσωση στις Καρούτες με επιχείρηση της ΕΜΑΚ σε τριμελή οικογένεια με δύο παιδιά και σε ακόμα μια στο Λαμπέτι.
Το νερό της βροχής, όπως μεταδίδει το ilialive.gr, έφτασε ακόμα και να ξεπερνά σε κάποιες περιπτώσεις και τα εβδομήντα εκατοστά σε διαμερίσματα μέσα στην πόλη.
Δεκάδες είναι τα περιστατικά απεγκλωβισμών εντός και εκτός Πύργου και μεγάλες οι καταστροφές σε περιουσίες - αυτοκίνητα - σπίτια εγκαταστάσεις. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει δεχθεί περισσότερες από διακόσιες κλήσεις και ήδη στον Πύργο μεταβαίνουν για βοήθεια δυνάμεις από την Αρχαία Ολυμπία, την Κρέστενα, την Αμαλιάδα, τα Λεχαινά και την Πάτρα.
Σπίτια, καταστήματα, αυτοκίνητα και δρόμοι πλημμύρισαν, οι εγκαταστάσεις του σιδηροδρομικού σταθμού του ΟΣΕ μετατράπηκαν σε μια απέραντη λίμνη, υπάρχουν ζημιές στο νοσοκομείο και κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με βεβαιότητα για το μέγεθος της καταστροφής.
Εκτός αυτών έχουν πλημμυρίσει η Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας, το Νοσοκομείο Πύργου, και άλλες εγκαταστάσεις.


News247.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: