ΣΙΝΕ

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Ο Μουρατίδης κριτής στο παιδικό "X-Factor"

Μπορεί να μην είχε στο πλευρό του τον Γιώργο Θεοφάνους, αλλά και μόνος του έκανε τη διαφορά. Ο λόγος για τον Νίκο Μουρατίδη ο οποίος το προηγούμενο Σάββατο σε μια βερσιόν παιδικού «X-Factor», στο πλαίσιο του Πατρινού Καρναβαλιού, ξαναθυμήθηκε τις παλιές καλές στιγμές!

Ο δημοφιλής κριτής το περασμένο Σάββατο βρέθηκε στην Πάτρα και συγκεκριμένα στον καρναβαλικό πολυχώρο του δήμου Πατρέων «Carnival- area» και αυτή τη φορά όχι για να κρίνει μεγάλους, όπως τον έχουμε συνηθίσει να κάνει, αλλά μικρά παιδιά.
Ημέρες καρναβαλιού και χαράς και έτσι, μικρά παιδιά είχαν τη δυνατότητα να διαλέξουν το αγαπημένο τους τραγούδι και να πιάσουν το μικρόφωνο μπροστά στον Νίκο Μουρατίδη.
Τα παιδιά τραγούδησαν στη σκηνή που είχε στηθεί και άκουσαν την κριτική του δημοσιογράφου αλλά και των υπόλοιπων μελών της επιτροπής. Μαζί με τον Νίκο Μουρατίδη στην κριτική επιτροπή του παιδικού «X-Factor» ήταν ο σκηνοθέτης Λευτέρης Γιοβανίδης, η πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας Νανά Πατρώνη καθώς και ο νεαρός τραγουδιστής του «Χ-Factor» Νικόλας Αδάμ.
Η εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη αποκλειστικά στα παιδιά, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και οι συμμετοχές από τους λάτρεις του τραγουδιού ήταν δεκάδες. Ξετρελαμένοι οι μικροί τραγουδιστές πήραν το μικρόφωνο και άρχισαν να εκτελούν τα τραγούδια που είχαν επιλέξει. Ιδιαίτερη εντύπωση έκαναν οι συμμετοχές από το Μουσικό Σχολείο της Πάτρας. Τα παιδιά ξεχώρισαν για τις ερμηνευτικές τους ικανότητες και εντυπωσίασαν τόσο την κριτική επιτροπή όσο και τον κόσμο που παρευρέθηκε εκεί.
Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: