ΣΙΝΕ

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Γρεβενά Αεράτα - Α.Ε. Περδίκκα 0-0 (11η αγωνιστική)

Ακόμη μία άσφαιρη αγωνιστική (3η συνεχόμενη) για την ομάδα των Αεράτων, καθώς παραχώρησε λευκή ισοπαλία στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής με τον Περδίκκα.
Οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να πάρουν προβάδισμα  στο σκορ στο 11', όταν ο Χαματάι κέρδισε πέναλτι, αλλά αψυχολόγητα πλάσαρε πάνω στον Παπαδόπουλο.
Μέχρι το 25' λεπτο οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή και τον έλεγχο του παιχνιδιού, με τα Αεράτα στη συνέχεια να ισορροπούν, χωρίς αποτέλεσμα.
Στην επανάληψη έγινε κακό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να μην ικανοποιούν με την απόδοσή τους, με εξαίρεση την μοναδική καλή στιγμή στο 84' στο σουτ του Συμεωνίδη.
Οι σημαντικότερες φάσεις

 
α' ημίχρονο
8' απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Κίλη, μπλόκαρε ο Βίδρας.
11' πέναλτι που κέρδισαν τα Αεράτα σε ανατροπή, εκτέλεσε ο Χαματάι αψυχολόγητα, μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος.
18' η σέντρα του Κίλη στην περιοχή των Αεράτων βρήκε τον Έμερσον, ανενόχλητος πήρε την την κεφαλιά, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.
β' ημίχρονο
62' ο Χαματάι κινήθηκε επικίνδυνα στην περιοχή του Περδίκα, αλλά κόπηκε από τους αμυντικούς της φιλοξενούμενης ομάδας.
84' δυνατό σουτ του Συμεωνίδη, με υπερένταση ο Βίδρας απέκρουσε σε κόρνερ.
 
Διαιτησία: Αγγελακόπουλος, Διπλάρης, Καλόγηρος (Καρδίτσας)
 
ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ: Βίδρας, Δημητριάδης, Στεργιόπουλος, Νασιόπουλος, Χαριζόπουλος (78' Χαστάς), Χαματάι, Ιωαννίδης, Δημόπουλος, Ντινόπουλος, Μπαλοδήμος, Λάλλος Π..
ΑΕ ΠΕΡΔΙΚΚΑ: Παπαδόπουλος, Αρσενίδης Α, Κίλης (82' Ιωαννίδης), Μπαμπάρης, Γετίμης, Παπαδόπουλος Ε., Χαϊτίδης, Αρσενίδης Αλ., Νικολαΐδης (72' Κοντογουλίδης), Έμερσον, Συμεωνίδης.
Δείτε φωτο από τον αγώνα...

















Δεν υπάρχουν σχόλια: