ΣΙΝΕ

Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Ξεκληρίστηκε 10μελής οικογένεια από πυρκαγιά σε σπίτι

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη στη Ρωσία από την είδηση του φριχτού θανάτου των 9 μελών μιας 10μελούς φτωχής οικογένειας από πυρκαγιά στο σπίτι της.
Η τραγωδία πραγματικά συγκλονίζει και προκαλεί μεγάλο πόνο και θλίψη καθώς μεταξύ των νεκρών βρίσκονται και 7 ανήλικα παιδιά.

Η φωτιά ξέσπασε σε σπίτι σε χωριό της κεντρικής Ρωσίας, στα προάστια της πόλης Περμ. Σύμφωνα με εκπρόσωπο των υπηρεσιών διάσωσης, η οικογένεια αποτελούταν από δύο ενήλικες (τους γονείς), 6 αγόρια και 2 κορίτσια (ηλικίας όλα μεταξύ 4 και 13 ετών) και ήταν ιδιαίτερα φτωχή καθώς ο μόνος εργαζόμενος που έφερνε χρήματα στην οικογένεια (και αυτός περιστασιακά) ήταν ο πατέρας…
Ο μοναδικός επιζών από την οικογένεια που ξεκληρίστηκε ήταν ένα αγοράκι καθώς τη μοιραία στιγμή της πυρκαγιάς βρισκόταν στο σπίτι της γιαγιάς του… Η μοίρα του έδειξε το σκληρό της πρόσωπο καθώς έφυγε για «επίσκεψη» στη γιαγιά του έχοντας 7 αδέρφια και γονείς και πλέον θα ζει ορφανό...
Οι αρχές υποψιάζονται εμπρησμό και έχουν ήδη ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό στοιχείων που ενδεχομένως να οδηγήσουν στο δράστη.
Πέντε ακόμη ανήλικα παιδιά από πυρκαγιές
Σαν να μην έφθανε η τραγωδία στην Περμ, πέντε ακόμη παιδιά έχασαν τη ζωή τους τη νύχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή σε δύο χωριστές πυρκαγιές στις πόλεις Πουγκάτεφ και Χβαλίνσκ στην περιοχή Σαρατόφ, μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο χωρίς να αναφέρει την αίτια των πυρκαγιών.
Η μητέρα των τριών εκ των πέντε παιδιών επίσης έχασε τη ζωή της στη μία από τις πυρκαγιές…
Star.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: