ΣΙΝΕ

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Θάνατος 12χρονης από χτύπημα μπάλας στο στήθος

Δεν χωρά ο νους του ανθρώπου το απίστευτο δυστύχημα που έγινε μέσα σε προαύλιο σχολείου, όταν ένα κορίτσι 12 ετών δέχθηκε μοιραίο χτύπημα με μπάλα στο στήθος. Η Leonie Nice από το Έσσεξ της Βρετανίας, αμέσως μετά το χτύπημα έπεσε στα γόνατα και κατέρρευσε.

Μεταφέρθηκε επειγόντως στο νοσοκομείο, όμως παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών για να την σώσουν, έχασε τελικά τη μάχη για την ζωή. Οι γονείς της έχασαν τον κόσμο κάτω από τα πόδια τους και παρέμειναν στο προσκεφάλι της κόρης τους ακόμη και μετά το θάνατό της, μην μπορώντας να πιστέψουν το κακό που βρήκε την οικογένειά τους.
Περιγράφοντας το δυστύχημα η δασκάλα της Leonie, Άντι Γουάιτ, είπε: «Της προσφέρθηκαν αμέσως οι πρώτες βοήθειες και το ασθενοφόρο έφτασε γρήγορα. Ωστόσο στο νοσοκομείο δεν μπόρεσαν να γίνουν πολλά». Φως στα αίτια του θανάτου της 12χρονης αναμένεται να ρίξει η νεκροψία. Οι δικοί της άνθρωποι ανέβασαν στο διαδίκτυο ένα συγκινητικό βιντεάκι με φωτογραφίες της κοπέλας, γράφοντας: «Στην μνήμη της όμορφης Leonie. Να περνάς όμορφα στον παράδεισο αγαπημένο μας κοριτσάκι».

Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: