ΣΙΝΕ

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Παναθηναϊκός: Χάνει 13 παίκτες ο Παναθηναϊκός!!!

Κάτι παραπάνω από μία 11αδα κινδυνεύει να χάσει ο Παναθηναϊκός σε περίπτωση που δεν πάρει αδειοδότηση σύμφωνα με τα νέα δεδομένα.
Ποιοι είναι οι 13 παίκτες αλλά και η πιθανή ενδεκάδα της σεζόν 2012/13.
Με αποψίλωση του ρόστερ κινδυνεύει ο Παναθηναϊκός σε περίπτωση που δεν πάρει αδειοδότηση από την ΕΠΟ.
Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα- μετά την απόφαση του Δ.Σ. της Super League- όποιος δεν πάρει το πιστοποιητικό συμμετοχής δεν θα υποβιβαστεί κατηγορία, αλλά θα του απαγορευτούν οι μεταγραφές και οι ανανεώσεις συμβολαίων για ένα χρόνο. Και μόνο με Έλληνες παίκτες ή γηγενείς έως 22 ετών θα μπορεί να ενισχυθεί.
Σε ενδεχόμενο λοιπόν ο Παναθηναϊκός να μην πάρει την αδειοδότηση, τότε θα δει 13 ποδοσφαιριστές από το υπάρχον ρόστερ να κουνάνε μαντήλι αφού τα συμβόλαιά τους λήγουν το καλοκαίρι!
Πρόκειται για τους Κοτσώλη, Σαριέγκι, Καντέ, Σπυρόπουλο, Μελίσση, Νίνη, Σιμάο, Καραγκούνη, Λεοντίου, Κλέιτον, τους δανεικούς Κουίνσι και Ρούντολφ αλλά και τον Πετρόπουλο που το συμβόλαιό του λήγει τον Δεκέμβρη.
Στην περίπτωση του τελευταίου, θα μείνει ελεύθερος τον ερχόμενο Δεκέμβρη.
Η 11αδα της σεζόν 2012/13
Και η αμέσως ερώτηση που εύλογα έρχεται στο μυαλό των φίλων του “τριφυλλιού”- και όχι μόνο- έχει να κάνει με την πιθανή 11αδα του Παναθηναϊκού τη σεζόν 2012/13.
Το “τριφύλλι” λοιπόν θα μπορεί να κατέβει με τον Καρνέζη στο τέρμα, τους Μπουμσόνγκ, Βύντρα στο κέντρο της άμυνας, τον Μαρίνο δεξιά και τον Ιωαννίδη αριστερά, τους Κατσουράνη, Βιτόλο στα χαφ, δεκάρι τον Λάζαρο, αριστερά του ο Λέτο, δεξιά ο Ζέκα και στην κορυφή ο Τοτσέ.
Βέβαια στο ρόστερ θα μπορεί να έχει όσους παίκτες θέλει από την ακαδημία του αλλά και τις μεταγραφές που θα κάνει με παίκτες Έλληνες ή γηγενείς έως 22 ετών. Φυσικά μπορεί να έχει και απώλειες από την παραπάνω 11αδα καθώς είναι δύσκολο να παραμείνει με αυτά τα δεδομένα πχ ο Λέτο.
Ερωτηματικό ο Ιούνης
Όπως καταλαβαίνετε, μπορεί με την χθεσινή απόφαση ο Παναθηναϊκός να γλιτώνει τον υποβιβασμό, ωστόσο θα παρουσιαστεί με πιο αδύναμο ρόστερ την ερχόμενη σεζόν. Συνεπώς η εξασφάλιση της αδειοδότησης είναι άκρως ζωτικής σημασίας για την ανταγωνιστικότητα του “τριφυλλιού”!
Όλα τα παραπάνω λοιπόν είναι υποθετικά σενάρια στην περίπτωση που δεν πάρει την αδειοδότηση από την UEFA, καθώς φέτος είναι αλληλένδετη με της ΕΠΟ.
Όπως είναι γνωστό, ο Παναθηναϊκός θέλει άμεσα 2.500.000 στα τέλη Μάρτη (τα οποία έχουν βρεθεί από μετόχους) και χοντρικά 7.500.000-8.000.000 για να ξεπεράσει τον σκόπελο του Ιουνίου. Για το δεύτερο ποσό μπορεί να καταθέσει μέρος από τα οφειλόμενα και για τα υπόλοιπα να παρουσιάσει διακανονισμούς που θα έχει κάνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: