ΣΙΝΕ

Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

ΑΕΚ Παναθηναικος 19.30 NOVA

Μπορεί οι δύο ομάδες να έχουν ξεχωριστούς στόχους, δεν παύει όμως να είναι ντέρμπι. Ο Παναθηναϊκός θέλει νίκη για να διατηρηθεί σε τροχιά τίτλου, όπως και η τυπικά γηπεδούχος ΑΕΚ για να διατηρηθεί σε τροχιά πλέι οφ.
Ύστερα από μεγάλο διάστημα, ο Νίκος Κωστένογλου είδε όλους τους παίκτες του να είναι ετοιμοπόλεμοι, αποφασίζοντας να τους καλέσει όλους στο ξενοδοχείο. Μοναδικοί απόντες για το ντέρμπι είναι οι ανέτοιμοι Εγγλέζου, Μπουγαΐδης και φυσικά ο Γκούντγιονσεν.

Συγκεκριμένα η αποστολή αποτελείται από τους: Κωνσταντόπουλο, Αραμπατζή, Καφέ, Κοντοέ, Χέλγκασον, Μανωλά, Δέλλα, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Σιαλμά, Ρίκκα, Μάκο, Καράμπελα, Αργυρίου, Λαγό, Βάργκας, Γεωργέα, Λυμπερόπουλο, Κλωναρίδη, Φούντα.
Στα του Παναθηναϊκού, στη 18μελη αποστολή δεν βρίσκονται οι Μπουμσόνγκ, Λέτο, Ρούντολφ, Πετρόπουλος, Σεϊταρίδης, Κοτσόλης, Ιωαννίδης και οι Ταμπάκης, Φουρλάνος, Λαγός.
Ο Σιμάο και ο Τοτσέ αναμένεται να επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα και εκτός 11αδας θα μείνει πιθανότατα ο Κλέιτον. Το αρχικό σχήμα του "τριφυλλιού" στο ντέρμπι αναμένεται να αποτελείται από τους Καρνέζη, Μαρίνο, Σπυρόπουλο, Σαριέγκι, Μπιάρσμιρ, Σιμάο, Κατσουράνη, Ζέκα, Κουίνσι, Χριστοδουλόπουλο και Τοτσέ.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Καντέ, Βύντρα, Νίνης, Καραγκούνης, Μαυρίας και Κλέιτον.
Υ.Γ. Όσοι δεν διαθέτουν το συνδρομητικό κανάλι της nova, θα έχουν τη δυνατότητα να δουν την αναμέτρηση μέσα από τον υπολογιστή τους και τα link που θα σας δώσουμε λίγη ώρα πριν το ματς.


Δεν υπάρχουν σχόλια: