ΣΙΝΕ

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: 200.000 φήφισαν τον Ευάγγελο Βενιζέλο!!!

Από το ΠΑΣΟΚ έχουν να λένε για στοίχημα που κερδήθηκε από τον Ευάγγελο Βενιζέλο καθώς η συμμετοχή έχει ξεπεράσει τις 150.000 ενώ κάποιοι αισιόδοξοι εκτιμούν ότι δεν αποκλείεται να φθάσει και τις 200.000.
Τα πρώτα αποτελέσματα έγιναν γνωστά κατά τις 19.30 ενώ περίπου στις 21.30 αναμένεται να υπάρχει μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για την ψηφοφορία των φίλων και των μελών του ΠΑΣΟΚ.
Μέχρι στιγμής πάντως, με μετρημένο το 25%, οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ποσοστό ψήφων στον Ευάγγελο Βενιζέλο που θα ξεπεράσει το 95% και για συμμετοχή πάνω από 200.000 πολιτών.
Οι πρώτες δηλώσεις του κ. Βενιζέλου ως αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, εξάλλου, έλαβαν χώρα λίγο πριν τις 20.30 το βράδυ έξω από την Ιπποκράτους, με τον κ. Βενιζέλο να κάνει αυτοκριτική και να αφήνει υποσχέσεις για διόρθωση των λαθών και αδικιών στη νέα πορεία του ΠΑΣΟΚ με τον ίδιο στην ηγεσία.
Τον Γιώργο Παπανδρέου για την προσφορά του στο ΠΑΣΟΚ ευχαρίστησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά την ομιλία του από τα γραφεία του κόμματος στην Ιπποκράτους.
Κατά την ομιλία του ο κ. Βενιζέλος ανάφερε: Αναλαμβάνω την ευθύνη να ηγηθώ μιας συλλογικής προσπάθειας που δεν αφήνει απ’έξω κανέναν.
Στις 19:00 ακριβώς έκλεισαν οι κάλπες σε όλα τα εκλογικά κέντρα του ΠΑΣΟΚ, ενώ ξεκίνησε ήδη η αντίστροφη μέτρηση για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες τα επίσημα αποτελέσματα αναμένεται να βγουν στις 20:30.
Στις 19:45 περίπου έφτασε στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους, ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος δεν προέβη σε δηλώσεις.
Εξερχόμενος του εκλογικού τμήματος όπου ψήφισε σήμερα το πρωί, ο κ. Βενιζέλος δήλωσε ότι «το ΠΑΣΟΚ ξαναβρίσκει τον εαυτό του, τους ανθρώπους που το συγκροτούν» και εκτίμησε ως «άκρως ικανοποιητική» την συμμετοχή του κόσμου. «Θα διαψεύσουμε όλους εκείνους που πιστεύουν ότι δεν μπορούμε να ανακάμψουμε», είπε μεταξύ άλλων.

Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: