ΣΙΝΕ

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Ηθοποιός βρήκε την κόρη του 23 χρόνια μετά!

Γνωστός ηθοποιός συνάντησε την κόρη του ύστερα από 23 ολόκληρα χρόνια. Πιο συγκεκριμένα, ο διάσημος ηθοποιός Jack Wagner κατάφερε να βρει μετά από τόσα χρόνια την κόρη του καθώς όταν ήταν μωρό είχε δοθεί για υιοθεσία.
«Συγκινήθηκα πάρα πολύ» είπε ο 52χρονος ηθοποιός ενώ ξέσπασε σε δάκρυα κατά την διάρκεια διαλείμματος του Dancing.
«Είναι το νέο φως στην ζωή μου όπως άλλωστε είναι και οι γιοι μου και είμαι ευγνώμων σε αυτήν που είχε το κουράγιο να με ψάξει και να με βρει» πρόσθεσε.
Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Στη λεωφόρο του Melrose», έμαθε για το παιδί από την μητέρα του αφότου όμως το είχε δώσει η ίδια για υιοθεσία. Τότε εκείνος προσέλαβε έναν δικηγόρο ο οποίος του είπε ότι δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι η μητέρα της κόρης του του έλεγε την αλήθεια.
Τον περασμένο Νοέμβριο η κόρη του αποφάσισε να αναζητήσει τους βιολογικούς της γονείς και έτσι έφτασε μέχρι τον ηθοποιό.
Στις 16 Απριλίου ο ηθοποιός πρόκειται να διοργανώσει μια εκδήλωση για να μαζευτούν χρήματα για την έρευνα κατά της Λευχαιμίας! Εκεί θα εμφανιστεί για πρώτη φορά επίσημα μπροστά από τις κάμερες μαζί με την κόρη του. Φυσικά η Kerry θα βρίσκεται και στα live του Dancing να εμψυχώνει τον πατέρα της...
 
Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: