ΣΙΝΕ

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Ποιοι τραγουδούν τα 4 υποψήφια τραγούδια μας για την Eurovision;

«Aphrodesiac», «Baby I’m your’s», «Killer Bee» και «No Parking» είναι τα τέσσερα τραγούδια που θα διαγωνιστούν φέτος στον ελληνικό τελικό της Eurovision. Μάλιστα όπως είχε γράψει το star.gr οι τραγουδιστές είναι η Ελευθερία Ελευθερίου, η Dora, οι Kassioppe και οι Velvet Fire.

Ποιοι όμως είναι οι τραγουδιστές πίσω από τα τραγούδια; Το «Aphrodesiac» το ερμηνεύει η Ελευθερία Ελευθερίου, παλιά γνώριμη από το X– Factor που είχε κάνει και στο παρελθόν μια απόπειρα να λάβει μέρος στη Eurovision. Όμως τότε, το τραγούδι της είχε διαρρεύσει στο διαδίκτυο με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να εγκαταλείψει το διαγωνισμό.
Η Dora είναι ένα νέο κορίτσι που από πολύ μικρή ασχολείται με το τραγούδι. Έχει συμμετάσχει σε παιδικές χορωδίες και μάλιστα έχει πάρει μέρος και στην JuniorEurovision. Το πιπεράτο σχετικά με την συμμετοχή της στο φετινό διαγωνισμό είναι το γεγονός ότι στο παρελθόν υπήρχαν φήμες ότι είναι ζευγάρι με τον αδελφό της Ε. Μενεγάκη, Θ. Μισόκαλο!
Μυστήριο καλύπτει τις τραγουδίστριες του συγκροτήματος Kassioppe. Φωτογραφίες τους δεν έχουν κυκλοφορήσει, ενώ το μόνο που ξέρουμε είναι ότι είναι γύρω στα 19 – 22 χρονών. Λένε ότι το συγκρότημα δημιουργήθηκε πριν λίγο καιρό και ότι μάνατζερ τους είναι ο Χ. Δάντης, ο οποίος φέρεται να έχει γράψει και το τραγούδι τους.
Τέλος οι Velvet Fire είναι ένα ντουέτο, ο George Alex και η Μάισα Κολάι οι οποίοι γνωρίστηκαν κατά τύχη όταν βρέθηκαν ξαφνικά να τραγουδούν στην ίδια σκηνή. Έχουν ήδη το δικό τους κοινό που τους ακολουθεί και κινούνται σε πιο ροκ δρόμους από τους υπόλοιπους τρεις.
Μάλιστα πριν ακόμα γίνει ο ελληνικός τελικός άρχισαν κάποιοι να λένε ότι κάποια από τα τραγούδια θυμίζουν παλιές γνωστές επιτυχίες. Όπως για παράδειγμα το «No Parking» των Velvet Fire που λένε ότι μοιάζει πολύ με το «When the rain begins to fall», ή το τραγούδι της Dora που λένε ότι μοιάζει με την επιτυχία «Forever» του Terry Hall.
Δείτε το video...

Δεν υπάρχουν σχόλια: