ΣΙΝΕ

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Ηθοποιός έπεσε θύμα απαγωγής και βιασμού επί 4 μήνες

Η Σατάρα Στράττον ήταν από τις «τυχερές» που κυνήγησαν το όνειρο τους στ’ αλήθεια: θέλοντας όσο τίποτα να γίνει ηθοποιός στη Μέκκα του κινηματογράφου η 24χρονη κοπέλα μετακόμισε στο Λος Άντζελες.
Ηθοποιός στο Χόλιγουντ…

Η αρχή ήταν αρκετά υποσχόμενη καθώς ήδη από τον πρώτο καιρό εκτιμήθηκε το ταλέντο της και η ομορφιά της και κέρδισε συμμετοχή σε μερικά σίριαλ.
Ωστόσο, όχι μόνο τίποτα δεν πήγε καλά αλλά η όμορφη κοπέλα έπεσε θύμα απαγωγής και βιασμού ζώντας 4 μήνες φυλακισμένη σωματικά και ψυχικά!
Της έκανε ενέσεις ηρωίνης και τη βίαζε επί 4 μήνες ο βασανιστής της!
Χωρίς να καταλάβει το πώς ούτε η ίδια, καθώς ο βασανιστής της παρουσιάστηκε μπροστά της σαν κάποιος που θα τη βοηθούσε στην καριέρα της, η όμορφη ξανθιά κοπέλα βρέθηκε αιχμάλωτη του άρρωστου άνδρα σε ένα βρώμικο διαμέρισμα.
Επί 4 μήνες, η άτυχη Σατάρα υπέφερε σωματικά και ψυχικά. Ο βασανιστής της όχι μόνο την κτυπούσε και τη βίαζε αλλά της έκανε και ενέσεις ηρωίνης για να την κάνει απόλυτα εξαρτημένη.
Κανείς δεν είχε νέα της και ακόμη και η μητέρα της τη θεωρούσε νεκρή. Κάποια στιγμή, παρουσιάστηκε στο νοσοκομείο μια γυναίκα σε άθλια κατάσταση, η οποία ήταν πλήρως εξαρτημένη από τα ναρκωτικά και σε κάκιστη κατάσταση. Καθώς η αστυνομία αναζητούσε τη Σατάρα εδώ και καιρό, αποδείχθηκε ότι η κοπέλα του νοσοκομείου ήταν η εξαφανισμένη 24χρονη ηθοποιός. Προφανώς, όπως εικάζει και η μητέρα της, Σάνον, την άφησε εκεί ο βασανιστής και βιαστής της όταν ήταν πλέον σε αθλιότατη κατάσταση.
Τα τραύματα στο σώμα της πολλά. Τα τραύματα στην ψυχή της ακόμη περισσότερα. Η νεαρή κοπέλα ήταν σκιά του εαυτού της. Η μητέρα της, καθηγήτρια πανεπιστημίου, χαρούμενη που βρέθηκε η κόρη της αλλά και σοκαρισμένη από την τραγική της περιπέτεια, την υποδέχθηκε στη γενέτειρά της και -αφού την φίλησε- υποσχέθηκε ότι θα την «επαναφέρει» στη ζωή. Όχι στον εαυτό της, ούτε στη κόρη της, η οποία βρισκόταν μπροστά της σε άθλια κατάσταση. Το υποσχέθηκε στην 24χρονη Σατάρα που είχε φύγει πριν μήνες από το χωριό της για το Λος Άντζελες όλο ζωή και χαμόγελο, κυνηγώντας το όνειρό της…
Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: