ΣΙΝΕ

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Εισιτήριο 5 ευρώ στον αποψινό ημιτελικό κυπέλλου Ολυμπιακός - ΟΦΗ (19.00 Connx)

Η δίψα του κόσμου για να βρεθεί στο "Γ. Καραϊσκάκης" την Τετάρτη (κόντρα στον ΟΦΗ για το Κύπελλο) είναι μεγάλη και γι' αυτό από την ΠΑΕ άνοιξαν κι άλλα ταμεία! 5 ευρώ το φθηνότερο εισιτήριο και μόλις 50 τα VIP.
Η νίκη των παικτών του Ερνέστο Βαλβέρδε στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ (όπως κι αν ήρθε), έχει φέρει πολλά χαμόγελα και ικανοποίηση στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο, αφού ένα ακόμη πρωτάθλημα κατηφορίζει στο Λιμάνι.

Ο κόσμος δεν κρύβει την χαρά του και είναι έτοιμος να στηρίξει την ομάδα στους υπόλοιπους αγώνες που απομένουν, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον ΟΦΗ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης"Από την πλευρά της, η διοίκηση του Ολυμπιακού έκανε μια άκρως πρωτοποριακή κίνηση προκειμένου να προσελκύσει κόσμο και να διευκολύνει τους φιλάθλους της ομάδας που θέλουν να βρεθούν στο φαληρικό γήπεδο.
Αναφερόμαστε στα φθηνά εισιτήρια, που ξεκινούν από τα 5 ευρώ (!) και δίνουν τη δυνατότητα στον κόσμο να μην σπαταλήσει πολλά χρήματα για να δει την αγαπημένη του ομάδα.
Η ανταπόκριση του κόσμου για το ματς της Τετάρτης (21/3, 19:00) ήταν άμεση και η προσέλευση μεγάλη. Γι' αυτόν τον λόγο, η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ αποφάσισε να ανοίξει περισσότερα ταμεία για να εξυπηρετηθούν πιο εύκολα οι φίλαθλοι.
Η ανακοίνωση:
"Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους για τα ακόλουθα:
Λόγω της σημερινής μεγάλης προσέλευσης φιλάθλων στα εκδοτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης», για να αγοράσουν εισιτήρια του αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος της ομάδας μας με την αντίστοιχη του ΟΦΗ, η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ προχώρησε στο άνοιγμα περισσότερων ταμείων, προκειμένου να υπάρξει όσο το δυνατόν καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων.
Αύριο (σήμερα) Τετάρτη, από τις 10:00 το πρωί μέχρι την έναρξη του αγώνα θα συνεχιστεί η πώληση των εισιτηρίων από τα εκδοτήρια των θυρών 17 & 25 για την άμεση εξυπηρέτηση των φιλάθλων μας.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: 5€, 10€, 50€ (VIP)".


Διαιτητές β' ημιτελικής φάσης κυπέλλου Ελλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια: