ΣΙΝΕ

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Νέο μήνυμα των Anonymous στους πολίτες του κόσμου (video)

Μήνυμα στους πολίτες όλου του κόσμου στέλνουν οι Anonymous χαρακτηρίζοντας την Aμερικανική Ισραηλινή επιτροπή δημοσίων υποθέσεων εχθρό τους και ζητώντας την κατάληψή της και την καταστροφή των ιστοσελίδων της.
"Μόλις πριν από λίγες εβδομάδες, δηλώσαμε την "σταυροφορία" μας ενάντια στην κυβέρνηση του Ισραήλ και όλων των άλλων κυβερνήσεων που τη στηρίζουν για τη συμμετοχή τους στην προπαγάνδα του πολέμου, τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και τη συστηματική γενοκτονία και εκδίωξη των μειονοτήτων.
Τα εγκλήματά τους είχαν ως αποτέλεσμα τον εκτοπισμό των Παλαιστινίων που δεν διέπραξαν κανένα έγκλημα, απλά υπερασπίζονται τις πατρίδες τους. Ας μην ξεχνάμε, επίσης, το USS Liberty, όπου τοΙσραήλ σκότωσε 34 αμερικανούς στρατιώτες.
Τώρα, η AIPAC, η Aμερικανική Ισραηλινή επιτροπή δημοσίων υποθέσεων θέλει να ασκήσει πιέσεις για περισσότερους πολέμους, περισσότερες καταστροφές, περισσότερους δολοφονίες απ 'ότι ήδη έχουν διαπραχθεί και δυστυχώς, ο πρόεδρος μας αποφάσισε να τους υπερασπιστεί σε αυτό", αναφέρουν μεταξύ άλλων οι Anonymous στο μήνυμά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: