ΣΙΝΕ

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Οριστικά στην Ντνιέπρ ο Μανωλάς

Η ΑΕΚ έδωσε τελικά τον Κώστα Μανωλά στη Ντνιέπρ. Παρά το γεγονός ότι μέχρι το μεσημέρι στην ΠΑΕ έλεγαν ότι δεν δέχονται την πρόταση των Ουκρανών, τελικά συμφώνησαν να παραχωρήσουν τον κεντρικό αμυντικό.
Το ζήτημα ήταν να βρεθεί η φόρμουλα και η ΑΕΚ να έπαιρνε όσα περισσότερα μπορούσε.
Η αρχική πρόταση της Νντιέπρ ήταν 600.000 ευρώ και η ΑΕΚ είπε «όχι». Η ομάδα της Ουκρανίας ανέβηκε άλλα 100 χιλιάρικα και εκτός των άλλων βρέθηκε η λύση ώστε να μην πάρει ο Θρασύβουλος το 30%. Στη Φυλή θα πήγαινε αυτό το ποσό ως ποσοστό μεταπώλησης, επειή εκεί πρωτόπαιξε μπάλα σε επαγγελματικό επίπεδο ο Μανωλάς.
Ποιό ήταν το τρικ; Η ΑΕΚ θα πάρει 100.000 ευρώ για την πώληση του Μανωλά, άρα ο Θρασύβουλος θα λάβει κοντά στις 30.000 ευρώ! Και τα υπόλοιπα 600. 000 ευρώ θα δοθούν στην ΑΕΚ ως συμφωνία επειδή η Ντνιέπρ θα έχει τον πρώτο λόγο για πιθανή πώληση παίκτη της ΑΕΚ έως και το προσεχές καλοκαίρι!
Με αυτήν την ντρίμπλα, ο Μανωλάς πάει στη Νντιέπρ, κάτι που ήθελε τόσο ο μπακ, όσο και ο θείος και μάνατζέρ του, ο Στέλιος Μανωλάς. Για κάθε χρόνο του συμβολαίου του (3, 5 χρόνια θα είναι) ο Κώστας Μανωλάς θα παίρνει 500.000 ευρώ.
ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: