ΣΙΝΕ

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Η πρώτη σύζυγος του Μπιν Λάντεν τον πρόδωσε στους Αμερικανούς;

Δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών στις Ηνωμένες Πολιτείες εκφράζουν την άποψη πως πιθανώς ο Οσάμα Μπιν Λάντεν να προδόθηκε από την πρώτη του γυναίκα.
Επί της ουσιάς τα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως μέλη της οικογένειας του πρώην ηγέτη της Αλ Κάιντα υποπτεύονται πως η πρώτη του γυναίκα είτε τον είχε προδώσει είτε ήθελε να τον προδόσει.

Όλα ξεκίνησαν λίγες ημέρες πριν γίνει η επιχείρηση των Αμερικανών στο σπίτι στο Πακιστάν. Ο Οσάμα Μπιν Λάντεν βρισκόταν μαζί με μέλη της οικογένειάς του και τη φρουρά του, ενώ έμενε στο υπνοδωμάτιο του πάνω ορόφου με την τελευταία σύζυγό του. Η πρώτη γυναίκα του έφτασε στο σπίτι και επέλεξε να μείνει σε υπνοδωμάτιο στον ακριβώς από κάτω όροφο.
Ο Οσάμα Μπιν Λάντεν έμενε στο σπίτι αυτό από το 2005 μαζί με ακόμη 28 άτομα, συμπεριλαμβανομένων των τριών γυναικών του, των παιδιών και των εγγονών του. Εικάζεται λοιπόν πως η ζήλια της πρώτης γυναίκας του για την τρίτη, η οποία είναι 30 ετών, μπορεί να την οδήγησε στο νο προδώσει τον ηγέτη της Αλ Κάιντα και οι Αμερικανοί μετά από συνενόηση μαζί της να πραγματοποιήσουν την επιχείρηση τον περασμένο Μάη κατά την οποία έπεσε νεκρός από τα πυρά των στρατιωτών.


Δεν υπάρχουν σχόλια: