ΣΙΝΕ

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Κρήτη: Υποψήφιος οδηγός χτύπησε και έφτυσε την εξετάστρια

Σε αποχή από τα καθήκοντά τους προχώρησαν οι εξεταστές υποψήφιων οδηγών στην Κρήτη, μετά το πρωτοφανές περιστατικό βίας εναντίον μιας συναδέλφου τους.
Υποψήφιος οδηγός που κόπηκε στις εξετάσεις, μόλις ενημερώθηκε για την αποτυχία του, βούτηξε την εξετάστρια από τα μαλλιά και άρχισε να τη χτυπά και να τη φτύνει. Τελικά η γυναίκα σώθηκε την τελευταία στιγμή από τα χέρια του έξαλλου νεαρού, χάρη στην παρέμβαση του δασκάλου του και άλλων υποψηφίων που άναυδοι παρακολουθούσαν τη σκηνή.

Σύμφωνα με τον Σύλλογο Εξεταστών Υποψήφιων Οδηγών, το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή. Ο νεαρός, που δεν κατάφερε να περάσει τις εξετάσεις οδήγησης, μόλις πληροφορήθηκε τα άσχημα νέα, στράφηκε εναντίον της εξετάστριας και ξέσπασε πάνω της όλη του την οργή.
Οι υπάλληλοι της Διεύθυνσης Μεταφορών της Π.Ε. Ηρακλείου, που εργάζονται ως εξεταστές υποψήφιων οδηγών, αναστατωμένοι από το βίαιο και χυδαίο περιστατικό απέχουν από χθες από τα καθήκοντά τους, με απόφαση του συλλόγου τους.
Οι εξεταστές διαμαρτύρονται για το επεισόδιο και τονίζουν ότι δεν ανέχονται προσβολές εις βάρος της προσωπικότητάς τους, ούτε όμως και απειλές κατά της σωματικής τους ακεραιότητας και ζητούν τη στήριξη της Περιφέρειας. Για το συμβάν ενημερώθηκαν και οι διωκτικές αρχές, οι οποίες διενεργούν προανάκριση.
Espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια: