ΣΙΝΕ

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Επίθεση Στην αποστολή του Ολυμπιακού στην Ιταλία..

Απίστευτες καταστάσεις λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα Σιένα-Ολυμπιακός με οπαδούς των γηπεδούχων να χτυπούν τον γυμναστή των “ερυθρόλευκων” και η γενική σύρραξη να αποφεύγεται την τελευταία στιγμή.
Έξαλλος ο Ίβκοβιτς: “Μέ έφτυναν και με έλεγαν Σέρβο δολοφόνο”.

Το ματς του Ολυμπιακού με την Σιένα και οι Ιταλοί έχουν πάρει τη νίκη με 81-80 ισοφαρίζοντας την σειρά των προημιτελικών της Ευρωλίγκας μετά από ένα ματς θρίλερ.
Οι παίκτες του Ίβκοβιτς κατευθύνονται προς τα αποδυτήρια και περίπου 50 οπαδοί της Σιένα επιτίθενται στην αποστολή. Μάλιστα ένας κατάφερε να χτυπήσει τον γυμναστή της ομάδας, Ανδρέα Γκατζούλη, ενώ ο Ντόρσι που αντιλήφθηκε το γεγονός πήγε γρήγορα στο σημείο για να προφυλάξει τον άνθρωπο της ομάδας.
Με το που έγινε αντιληπτό το συμβάν, οι περισσότεροι παίκτες του Ολυμπιακού -που είχαν μπει στα αποδυτήρια εκείνη τη στιγμή- βγήκαν έξω και απειλήθηκε γενική σύρραξη. Οι περισσότεροι έπεσαν πάνω στον Ντόρσι, ο οποίος δεν μπορούσε να ηρεμήσει με τίποτα από τους τραμπουκισμούς των Ιταλών και για αρκετή ώρα μετά περίμενε μόνος του έξω από τα αποδυτήρια και προσπαθούσε να ξεχάσει το συμβάν.
Οι “ερυθρόλευκοι” τα έβαζαν με ανθρώπους της Σιένα για το γεγονός πως δεν κατάφεραν για δεύτερο συνεχόμενο ματς να τους προστατεύσουν, ενώ ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ξέσπασε καταγγέλλοντας τους οπαδούς που βρίσκονταν πίσω από τον πάγκο της ομάδας του.
Δεν ξέρω γιατί για δεύτερη χρονιά τα ίδια πρόσωπα μας φτύνουν και μας ρίχνουν κέρματα. Πιστεύω ότι είναι οργανωμένα. Στην Ισπανία μας περιμένουν να υπογράψουμε αυτόγραφα, στην Τουρκία που ξέρετε τις σχέσεις μας περίμεναν να μας χειροκροτήσουν. Σήμερα έπαιρνα την πετσέτα για να καθαρίσω τις φτυσιές. Δεν υπήρχε προστατευτικό τζάμι. Έχω φίλους σ΄ όλη την Ιταλία αλλά αυτό δεν μπορώ να το εξηγήσω. Πείτε μου αν έκανα εγώ κάτι λάθος για να σταματήσω να το κάνω. Είδατε ότι η συμπεριφορά μου ήταν κακή; Με είδατε να προκαλώ κανένα; Οι ίδιοι άνθρωποι με έλεγαν Σέρβο δολοφόνο. Η Ιταλία είναι στην καρδιά μου, συγνώμη για την αντίδραση μου αλλά αισθάνομαι πολύ άσχημα. Ακόμα κι αν είχαμε κερδίσει θα έλεγα τα ίδια. Με τους παίκτες και τους προπονητές δεν έχουμε κανένα παράπονο», τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: