ΣΙΝΕ

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Ο Ψωμιάδης ανακοίνωσε την ίδρυση του ομίλου "ΠΑΤΡΙΔΑ"

Την ίδρυση του ομίλου ΠΑΤΡΙΔΑ ανακοίνωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης σήμερα σε εκδήλωση στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο. «Στις 29 Νοεμβρίου 2009, μόλις τελείωσαν οι προεδρικές εκλογές της ΝΔ, είχα δηλώσει πως το ταξίδι μου δεν τελειώνει εκεί. Συνεχίζεται!Απόψε, 29 Φεβρουαρίου, σε ένα δίσεκτο έτος για την Ελλάδα μας, συγκροτούμε ένα εθνικό καταφύγιο απέναντι σε κείνους που επιβουλεύονται την ΠΑΤΡΙΔΑ μας, την Ελλάδα μας, τη Μακεδονία μας, την εθνική κυριαρχία μας, την ελευθερία μας, τη ζωή μας, τη ζωή των παιδιών μας» ανέφερε στην έναρξη της ομιλίας του.
Ο κ. Ψωμιάδης επιτέθηκε στη διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, για την οποία ανέφερε:
«Μέχρι το 2009, όπως είπε κι ο Μίκης Θεοδωράκης, το χρέος ήταν διαχειρίσιμο.Στη συνέχεια ξεκίνησε η συνωμοσία κατά του ελληνικού λαού. Ξεκίνησε το προμελετημένο εθνικό, κοινωνικό, πολιτικό, πολιτιστικό και οικονομικό έγκλημα… Σήμερα, καθυστερημένα, οι ίδιοι που μας έφεραν σ’ αυτή τη θέση, ομολογούν ότι απέτυχαν. Όμως, με συνεχή εκβιαστικά διλήμματα, τρομοκρατία, ψέματα και υποκρισία δεν κυβερνιέται αυτός ο λαός.Θέλει αγάπη, αλληλεγγύη, αλήθεια και φιλότιμο. Μας ξεζούμισαν, μας εξόντωσαν, μας ξευτέλισαν! Φτάνει πια!».
Όπως διευκρίνισε «το Δίκτυο αυτό δεν είναι κόμμα» και πρόσθεσε ότι «το πρόβλημα δεν είναι τα πολιτικά κόμματα, αλλά οι επιλογές των πολιτικών».
Κλείνοντας ανέφερε: «Αρνούμαι πια τον κομματικό «κοπαδισμό». Αρνούμαι να συνεχίσω να είμαι όμηρος των ολίγων. Αρνούμαι τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ.Αρνούμαι τη χρεοκοπία της αξιοπρέπειας, της υπερηφάνειας, της ιστορίας, της εθνικής μας συνείδησης.Λέμε όλοι μαζί ΝΑΙ στην προκοπή, στην αισιοδοξία, στην ελπίδα! Λέμε ΝΑΙ στην πατρίδα που ξεχάσαμε, στη θρησκεία που βάλαμε στην άκρη, στις αξίες που ισοπεδώσαμε!».
Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: