ΣΙΝΕ

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Λιάγκας – Σκορδά: “Θέλουμε να “χωρίσουμε”!”

Την επιθυμία τους να «χωρίσουν» τηλεοπτικά, εξέφρασαν για ακόμα μια φορά, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά.
Το ζευγάρι στην ζωή αλλά και στην τηλεόραση, μίλησε για την επαγγελματική του πορεία μέχρι τώρα, αλλά και για το κατά πόσο η καθημερινή συμβίωση κάτω από την ίδια επαγγελματική σχέση έχει φθείρει τη σχέση του:

Έτσι, η Φαίη Σκορδά όταν ερωτάται για το τι θα κάνουν του χρόνου, λέει: «έλα ντε…» προσθέτοντας πως:
«Δεν είμαστε το δίδυμο που ξεκινάει σαν δίδυμο και παραμένει έτσι. Μπορούμε να δουλέψουμε και ξεχωριστά, γιατί ξεκινήσαμε ξεχωριστά. Θα μπορούσαμε να κάνουμε και πράγματα ξεχωριστά. Το ιδανικό θα ήταν αυτό. Όχι γιατί επαγγελματικά υπάρχει πρόβλημα, αλλά γιατί και σαν ζευγάρι είναι δύσκολο. Και δεν θα είναι δύσκολο τα δυο πρώτα χρόνια… όταν μου έγινε η πρόταση, η πρώτη μου σκέψη ήταν μήπως αυτό φθείρει τη σχέση μας. Κάτι που δεν έγινε όμως, ευτυχώς! Και δεν έγινε γιατί είχαμε τον ίδιο τρόπο σκέψης πάνω στη δουλειά».
Στο ίδιο μήκος κύματος όμως και ο Γιώργος Λιάγκας που λέει «μακάρι να ξέραμε τι θα γίνει του χρόνου!»
Αυτό που εύχεται είναι «να υπάρχει πρωινή ζώνη, όχι μόνο στο Mega και στον ΑΝΤ1, αλλά και στα υπόλοιπα κανάλια! Με τη Φαίη κάνουμε ο,τι μπορούμε για να κρατήσουμε ζωντανή αυτή την πρωινή ζώνη!»


Τι θα κάνουν όμως αν του χρόνου τους ζητήσει το κανάλι να μείνουν;
«Αυτό που είχαμε πει με τη Φαίη είναι πως θα θέλαμε φέτος να είναι η τελευταία μας χρονιά. Και το εννοούμε, γιατί όλο αυτό μπορεί να επηρεάσει την προσωπική μας ζωή. Δεν κουβαλάμε τη δουλειά σπίτι, αλλά μοιραία υπάρχει μια φθορά! Θα θέλαμε κάποια στιγμή να χωρίσουμε και να κάνουμε άλλα πράγματα. Ιδανικό για εμάς θα ήταν να μη συνεχίσουμε του χρόνου μαζί. Τώρα το θέμα είναι να υπάρχει δουλειά και πρωινή ζώνη του χρόνου με εμάς, ή χωρίς εμάς, ή οποιονδήποτε άλλον. Τώρα αν δεν υπάρχει άλλη πρόταση, άλλη λύση…»


Δεν υπάρχουν σχόλια: