ΣΙΝΕ

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Προδότες της «Μακεδονίας» Δέλλας, Καραμανλής (!!!) και άλλοι Ελληνες πολιτικοί!

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ Νίκολα Γκρούεφσκι είχε ο Λουκάς Παπαδήμος στις Βρυξέλλες και μεταξύ άλλων συζήτησαν και το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, για την οποία και οι δύο πλευρές εξέφρασαν την πολιτική βούληση για να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις στο πλαίσιο των Ηνωμένων Εθνών, ώστε να εξευρεθεί μία αμοιβαία αποδεκτή λύση.

Ταυτόχρονα, πάντως, η προκλητικότητα των Σκοπιανών καλά κρατεί. Σε χθεσινό δημοσίευμα μεγάλου ειδησεογραφικού πόρταλ της γειτονικής μας χώρας που αυτοχαρακτηρίζεται Διεθνές Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, πρώτο θέμα έπαιζε ο διεθνής Ελληνας ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Αθηνών Τραϊανός Δέλλας. Ο Δέλλας, αναφέρει το δημοσίευμα είναι: «Ομογενής με το αληθινό όνομά του να είναι Νεντέλκοφ και μισεί τη Μακεδονία». Στο ίδιο πτυελογράφημα, το οποίο δεν διστάζει να χαρακτηρίσει συμπατριώτη τους που έχει απαρνηθεί την υπηκοότητά του για χάρη της ελληνικής Ιθαγένειας (!!!) ακόμα και τον πρώην πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Καραμανλή, αναφέρει μάλιστα πως ο Δέλλας θα είναι υποψήφιος βουλευτής και θα γίνει ο δεύτερος «Μακεδόνας» βουλευτής μετά τον κ. Αγγελο Τόλκα, στον οποίο μάλιστα καταλογίζει πως «δεν βοήθησε τους συμπατριώτες του όταν διαδήλωναν μέσα και έξω από την ελληνική βουλή για περισσότερα δικαιώματα» (!!!), ενώ επιτίθεται και κατά ακόμα ενός «Μακεδόνα» που έχει… ασπαστεί τον ελληνισμό και έγινε ο μεγαλύτερος εχθρός της κατά φαντασίαν «Μακεδονίας», τον Στέλιο Παπαθεμελή.
Τραγελαφικά δημοσιεύματα, τα οποία όπως κατανοεί κανείς, βέβαια, διαμορφώνουν κλίμα στην ΠΓΔΜ και έπειτα απορούμε με το μίσος που τρέφουν στην Ελλάδα οι περιορισμένης μόρφωσης Σλάβοι, τους οποίους ποτίζουν με τέτοια μυθεύματα τα τοπικά ΜΜΕ χωρίς την παραμικρή ενασχόληση, έστω με τη μορφή διαβήματος, των ελληνικών αρμόδιων φορέων.
pentapostagma.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: