ΣΙΝΕ

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Ηλιοφάνεια την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας

Καλός θα είναι ο καιρός την Παρασκευή, με την θερμοκρασία να παραμένει σε ικανοποιητικά για
την εποχή επίπεδα, και την ηλιοφάνεια να επικρατεί στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με την πιθανότητα ωστόσο, νεφώσεων και βροχών να παραμένει υπαρκτή κυρίως στα ορεινά.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και το Σαββατοκύριακο. Τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν τις απογευματινές ώρες, όπου ενδέχεται να σημειωθούν νεφώσεις. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή
Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν τις απογευματινές ώρες.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που πρόσκαιρα θα είναι αυξημένες.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη Μακεδονία ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος ,το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και στα ορεινά θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από έως 23 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις. Το απόγευμα πιθανώς να εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες σε ορεινές περιοχές της Ηπείρου. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που τοπικά θα είναι αυξημένες στη Θεσσαλία τις απογευματινές οπότε είναι πιθανόν να εκδηλωθούν τοπικές βροχές σε ορεινές περιοχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 24 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που τοπικά θα είναι αυξημένες στις βορειότερες περιοχές όπου από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Το Σάββατο στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν παροδικές νεφώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Ωστόσο από το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα βρέξει στα ορεινά της Ηπείρου, της Δυτικής Στερεάς της Δυτικής Μακεδονία και τη Θεσσαλία . Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
Την Κυριακή στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν παροδικές νεφώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Το απόγευμα στα βόρεια θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: